71

Джулиана Гани изпадна в културен шок! Не, не е влязла в бибилиотека, причината е мъж... СНИМКА

Иво Димчев спечели последното издание на "Черешката на тортата", а победата му възмути не само зрителите, но дори и самия шеф Иван Манчев, който нямаше как да не му връчи плакета, след като бе събрал най-много точки в надпреварата.

Умишлено даваните от ексцентричния изпълнител през цялото време на играта ниски оценки на останалите участници само му навлякоха вълна от негативи в социалните мрежи. Потресена се оказа и Джулиана Гани, която не се поколеба набързо да го залее с възмущението си.

"Днес съм в културен шок! Най-вече като родител, не мога да повяравам, че това "недоразумение" е възприето като ексцентрично. Не, не, не, няма да приема храната да бъде дъвкана преди да е сготвена, основното ястие да бъде сервирано в ексцентричната ти безмозъчна кутия, както и българският вкусен айрян да бъде пит от кръвни банки, които имат съвсем друго предназначение!!! Господ да пази от такива като теб нас и децата ни и П.С. - не завиждам, вече 2 пъти печелих "Черешката", пише в стори Джулиана.

 

Унизителните пет точки, например, получи художникът Александър Балкански, който доста се постара да нагости всички с домашна храна. За сведение - досега не бе давана толкова ниска оценка в шоуто, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Тая не

Тая не

06.06.2023 | 23:22

Знае какво е библиотека. И сега се прави на интересна като критикува себеподобно.

Отговори
1 0
На тоя

На тоя

06.06.2023 | 21:51

Майка му се е обърнала в гроба след НЕГОВАТА ПРОСТОТИЯ.

Отговори
1 0
Тоя урод Иво Димчев ,шеф Ангелов отде го изкопа въобще и за какво му

Тоя урод Иво Димчев ,шеф Ангелов отде го изкопа въобще и за какво му

06.06.2023 | 21:10

Беше изобщо да го кани да участва?!Пълен абсурд!

Отговори
3 0
Българин

Българин

06.06.2023 | 19:53

Стига с тези цига.ни

Отговори
2 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?