1553

Джорджина разкри къде Роналдо я изненадал със секс

Богатите също го правят! Роналдо и Джорджина имат сигурно пари да наемат цял хотел за единия секс, но друго си е тайното.
 
Джорджина разкри подробности за секса с Роналдо, посочвайки кое е най-нестандартното място, на което са го правили, пише "Тялото". В един от епизодите на втория сезон на нейното шоу по Netflix, тя се изпусна, че с футболиста са били на спа с екстри.

29-годишната красавица разкрива, че отишла да релаксира в спа центъра, където към нея се присъединил футболистът. Най-вероятно по този начин той искал за малко да се откъсне от децата.

„Избягвах да се къпя на плажа. Но се прибрах вкъщи и Крис ми каза да отида в спа центъра, за да разпусна“, споделя Джорджина по време на вечеря със свои приятели.

 По думите на брюнетката, заради нова татуировка, тя не можела да си мокри ръцете. Ето защо била супер внимателна в спа центъра. Но Роналдо се присъединил към нея и развалил нещата.

„В един момент се предадох и все пак ръцете ми се намокриха, ако разбирате за какво говоря“, допълва тя.

Тайната най-вероятно ще предизвикат смут и критики в Саудитска Арабия, където тя живее със спортиста и децата в момента. Там жените ходят със забрадки и всяко разкрепостено действие се наказва жестоко. 

След пикантния епизод, мнозина споделиха в интернет, че има доста по-нестандартни места от спа центъра, в които може да се прави секс. И с това изтъкнаха, че двойката не е „открила топлата вода“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Дебела,

Дебела,

01.04.2023 | 09:06

грозна, нахална селска пръчка, омъжена за самозабравил се циганин.

Отговори
1 1
Тънък

Тънък

01.04.2023 | 10:09

Много злоба и завист в една грозна дебелана.

Отговори
1 0
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

01.04.2023 | 00:42

Надя Николова Драганчева се казвам и живея в гр.Тутракан 7600 на ул.Панайот Хитов 5,до старият пазар.Аз съм на 71 години,имам имоти,пари и съм много тра-ла-ла.Луда съм.Но ,си търся мъж да е военен ,или полицай,да е млад(до 60 годишен),да е плешив и красив.Аз ям много бял боб и изпускам газове постоянно,дори се насирам често по мен,даже и когато си вървя по улиците.Аз имам жълта книжка и съм побъркана.Но,ще умра с гордо вдигната глава. Живея с много психично болноят ми син Николай Петков Ралчев, от Тутракан7600.Синът ми е на 49 години. Пия ракия и вино и хич не мибпука,че е три лева лука.Аз съм известна писателка-поетеса.

Отговори
1 1
Dii

Dii

31.03.2023 | 23:57

Как къде? Роналдо изнедал Джорджина в задния двор. На къщата.

Отговори
1 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?