4232

Джордж Клуни: Матю Пери беше много забавно момче, но не беше щастлив

Актьорът Джордж Клуни разказа за приятелството си с покойния Матю Пери

Той сподели, че въпреки че Пери участваше в един от най-успешните телевизионни сериали на всички времена, актьорът от "Приятели" не е бил щастлив. 

"Познавах Мат, когато беше на 16 години. Играехме заедно падел тенис. Той беше около 10 години по-млад от мен. И беше страхотно и много забавно момче", разказа Клуни в интервю за Deadline, цитирано от NOVA.

Клуни си спомни как Пери му е споделил, че иска да участва в сериал. Матю е смятал, че това ще му донесе толкова много радост, че би бил "най-щастливият човек на света". В крайна сметка Матю получава ролята на Чандлър в легендарната поредица "Приятели" през 1994 г.

"Той не беше щастлив. Това не му донесе нито радост, нито спокойствие", продължи Клуни. Тъй като снимачните площадки на "Спешно отделение", в който участва Клуни, и "Приятели" се намират една до друга двамата актьори са били в постоянен контакт. "Бяхме един до друг, беше ми трудно да го гледам, защото не знаех какво става с него. Знаех, че не е щастлив, но нямах представа какво се случва при 12 викодина на ден и всички  онези неща, за които говореше".

Пери разкри за борбата си със зависимостите си в мемоари, публикувани през 2022 г. През октомври той почина на 54 години в дома си в Лос Анджелис. В наскоро публикувания доклад за смъртта му става ясно, че тя е причинена от "острите ефекти" на приема на кетамин, в съчетание със "задушаване", "коронарна болест" и "ефектите на бупренорфина".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Слабохарактерен

Слабохарактерен

22.12.2023 | 11:12

Без волев човек. Многото пари развалят звездите .

Отговори
1 1
Айде пак

Айде пак

22.12.2023 | 08:49

За поредния кравар наркоман.

Отговори
1 1
кенгек

кенгек

22.12.2023 | 07:29

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта!, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може------ https://da.gd/xlbio

Отговори
0 1

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?