Следвайте ни

Джизъса намери място за още една татуировка

viber icon

Благой Георгиев намери място по тялото си за още една татуировка. Най-новата му шарения по кожата е с името на последната жена в живота му.

Тези дни Джизъса и Златка Райкова отпразнуваха втората си годишнина. Но не от сватбата, а от момента, в който станали гаджета. Това е причината Георгиев да даде израз на топлите си чувства под формата на нов татус.

Ще припомним, че футболистът от край време е познат със страстта си към надписите по тялото. Няма жена в живота му, която да не може да открие името по кожата му.

Или поне доскоро беше така. През последните месеци Благо се погрижи да заличи всички бивши. Вече не от сърцето си, но от себе си. Заличена е татуировката, посветена на Христина. Тя е майка на двете му най-големи деца и може би първата истинска любов за мачото.

Няма я вече и татарката, която също дари Благо с рожба. С нея нещата набързо се разсъхнаха. Както изчезна и татусът.

На тяхно място се появи името на общото им със Златка дете – Благой-младши. А сега ред дойде и на самата Златка, пише в. „Телеграф”.

Половинката му не му остана длъжна. По повод годишнината им тя наводни онлайн пространството с лигави послания и похвали. Според думите й Благо е по-по-най. И баща, и любов, и всичко. Поне ще е така, докато я има татуировката.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

НОСТРАДАМУС ДО Иринка

НОСТРАДАМУС ДО Иринка

18.08.2020 | 02:14

На кое да му завиждам Иринке.На образуванието ли,на интелекта ли,на това,че се е татуирал ли,или на това,че се занимава само с разни пачавротини.Според теб един уважаващ себе си мъж може ли да се занимава с такива неща.

Отговори
1 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

18.08.2020 | 00:11

Озъбен клоун.

Отговори
1 1
irinka

irinka

18.08.2020 | 02:01

Завиждаш май

Отговори
0 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?