3906

Джейсън Момоа плени нова секси красавица СНИМКИ

Джейсън Момоа разкри, че има нова връзка с актрисата Ейдрия Аржона. 44-годишният мъж сподели в Instagram снимки от пътуването си до Япония, на което е и тя. В публикацията едно от изображенията показва Момоа, прегръщащ приятелката си отзад, докато седят на маса в ресторант с приятели.

На друга снимка виждаме как вятърът развява дългите коси на влюбените.В описанието звездата от "Аквамен“ признава колко му е харесало пътуването с любимите му хора, сред които предполагаме, че визира и новата си приятелка.

"Япония, ти си сбъдната мечта, ти ме разби. Толкова сме благодарни на всички, които отвориха домовете си, създадохме спомени с нови и стари приятели, споделих поредното невероятно приключение с моята любов“, написа той.

Публикацията на Момоа в Instagram се появи дни след като той разкри, че има нов човек в живота му, като тогава не разкри нейното име.

"Във връзка съм“, каза той, докато беше на сцената на Basingstoke Comic Con в Англия на 11 май. "Ще разберете повече скоро."

След като отбеляза, че "има връзка от известно време“, той също обясни защо го пази в тайна: "Наистина се наслаждавам на уединението“.

Новата връзка на актьора се случва повече от две години, след като той обяви раздялата с бившата си съпруга Лиза Бонет, с която има 16-годишна дъщеря и 15-годишен син, припомня Edna.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?