1553

Джей Ло иска от Бен Афлек да си сложи ботокс

Дженифър Лопес иска тя и съпругът ѝ Бен Афлек да изглеждат като „силната двойка на Холивуд“, като го насърчава да си сложи ботокс.

Вътрешен източник разкри пред списание „Heat“, че актрисата от "Омъжи се за мен" се грижи за себе си, за да поддържа стандарт, и смята, че звездата от "Арго" трябва да направи същото.

"Джен смята, че Бен е най-красивият мъж на света, но че той е трябвало да започне тези процедури преди години", казва вътрешният източник. "Тя смята, че той се нуждае от деликатно количество пълнител, за да изглади тези пачи крачета, и от ботокс, за да омекоти набразденото си чело - а лифтингът на лицето може би е добра идея. Тя очевидно го обича независимо от всичко, но се шегува, че няма да е зле, ако и двамата се придържат към вечната младост", добави източникът.

Вътрешният източник заяви, че Джей Ло иска те "да изглеждат като „крал и кралица на Холивуд“ - а това означава да се обличат по подобаващ начин и да се грижат за себе си по съответния начин".

Източникът добави, че самата Лопес тонизира тялото си, както я е помолил Афлек.

"Но Бен е тежък пушач, който е живял на ръба и не е полагал такива грижи за себе си, и суровата реалност на това започва да се проявява. Той вече е свалил килограми, поумнял е и сега води далеч по-чист и здравословен начин на живот, отколкото преди Дженифър“, завършва източникът. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Поредната

Поредната

10.12.2022 | 09:10

луда кучк.а. Да караш някой да си смени Фасо а и да не е себе си е нахалство, не обич.

Отговори
1 1
Ботокс

Ботокс

09.12.2022 | 21:28

На ку.ра ли ...

Отговори
2 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?