Следвайте ни

Джеси Джей прекара Коледа в болница

viber icon

Световноизвестната певица Джеси Джей прекара Коледа в болница, след като бе диагностицирана с болестта на Мениер. Тя е заболяване на вътрешното ухо, характеризиращо се с увеличена продукция на лабиринтна течност и покачване на вътрелабиринтното налягане.

В резултат възникват пристъпи на прогресираща глухота, шум в ушите, световъртеж и нарушаване на равновесието. 32-годишната изпълнителка е споделила, че по празниците не е чувала и не е могла да върви в права линия. 

Когато се събудих, установих, че съм напълно оглушала с дясното ухо и не мога да вървя нормално. Лекарите ми казаха, че страдам от синдрома на Мениер. Знам, че много хора живеят с него, а голяма част от тях дори се свързаха с мен, за да ми дадат полезни съвети.

Въпреки това съм благодарна. Ситуацията можеше да е много по-тежка, но отидох в болница по-рано, а лекарите бързо и адекватно ми помогнаха“, пише в Instagram профила си Джеси. 

Тя допълва, че не е пяла от толкова дълго време, че когато е пробвала, заради болестта, е усещала голяма болка в главата. Сравнява усещането все едно някой се опитва да избяга от ухото ѝ.

Към днешна дата изпълнителката се чувства по-добре и вече си е у дома. 

 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?