49

Джентълмен, ама друг път! Веселин Маринов измъкна безсрамно от Емилия...

Веселин Маринов или Емилия е първи в това да издаде албума си на флашка? Това е спорният въпрос, който дебатират фенове на двата лагера.

Тези дни изпълнителят на "Горчиво вино" се похвали с нов албум, който няма да е на диск, а на другия носител, който е широка практика по света. Със сигурност никой не е очаквал от Веско точно такова решение, имайки предвид че почитателите му в повечето случаи са 50+. "За първи път в популярния жанр се издава албум на флашка. Малко трудно се случи това, докато намерим самата фирма, която да отпечата флашката", заяви в интервю за Гала Маринов.

Самочувствието му да е първи в това обаче е безсрамно, смятат фенове на Емилия, които изтъкнаха, че любимката им е първата певица у нас, направила тази крачка. Блондинката издаде албума си "Акула" на такъв носител доста преди Веселин Маринов да се сети затова, пише hotnews.bg.

В попфолк бранша тя е първата, но далеч преди нея същото направи Прея. "Ко каза, ко? “балсам” за сетивата ми!!! Първи албум на флаш памет??? Веселин Маринов, коментарите ми са излишни При положение, че го е видял и се запознал изобщо с идеята за подобен носител от нашата флашка “АКУЛА”, изведнъж ПЪРВАТА ФЛАШКА", коментира подчинен на Емилия в социалната мрежа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Първия

Първия

07.12.2023 | 19:00

Албум пуснат на флашка е на германската група Wizo през 2004 . Може и да има после и други. После ще се карат кой е пуснал албум и на плоча.

Отговори
2 0
Музика

Музика

07.12.2023 | 18:53

Айде пак е първия съсъ сигурност не са двамата с тази идея. Няма защо да се карат идеята не е тяхна.

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?