1553

Дженифър Анистън разкри най-големия си кошмар

53-годишната Дженифър Анистън изглежда умопомрачително. Изглежда, че времето няма власт над тази холивудска звезда. Разбира се, за всичко си има обяснение. Младежкият вид на актрисата се обяснява не само с добра генетика, но и с внимателна грижа. Отстрани погледнато, Дженифър няма никакви грижи, нито пък здравословни проблеми. Но това не е така. Анистън просто умело прикрива дертовете си.

В скорошно интервю тя призна, че от дълго време страда от безсъние и лунатизъм. Тези две доста страшни състояния се отразяват зле на звездата от сериала "Приятели". Известно е, че нарушението на съня има сериозни последици.

И така Анистън казва, че е започнала да спи лошо преди 20 години. Едва с възрастта актрисата обаче е осъзнала последствията от безсънието и сомнамбулизма. Според Дженифър всичко това се отразило на функционирането на нейния мозък, на нейното тяло и продуктивността й.

Холивудската звезда трябвало да се обърне за помощ към лекари, тъй като за здравословния начин на живот не е достатъчно само да се храниш правилно и да спортуваш. Анистън отбелязва, че всяка вечер си лягала, но не можела да заспи.

Тя просто се взирала в тавана или пресмятала наум колко време остава до разсъмване. И колкото повече мислела за това, толкова по-широко ококорвала очи. Дженифър признава също, че е имало случаи да се разхожда насън.

„Веднъж се събудих от домашната аларма, която бях активирала, разхождайки се в съня ми“, споделя звездата и уточнява, че разрешила тези проблеми чак след като потърсила професионална помощ. Освен това тя започнала да прави гимнастика и упражнения по йога преди сън, които й помагали.

Припомняме, че до 53-годишна възраст Дженифър Анистън никога не е имала деца. Всички нейни романи бяха неуспешни. Наскоро се появиха слухове, че се е събрала отново с Брад Пит.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?