3906

Дженифър Анистън разказва за секс сцената с Джон Хам

За трите сезона, в които участва в The Morning Show, Дженифър Анистън неведнъж е снимала провокативни сцени. Така например във финала на втория сезон на сериала по Apple TV+, актрисата има гола сцена под душа, когато героинята ѝ претърпява срив. Но първият ѝ интимен момент с партньор в The Morning Show, е с Джон Хам в трети сезон.

В сцената Дженифър Анистън, която играе телевизионната водеща Алекс, интервюира милиардера Пол Маркс (Джон Хам) в имението му в Хемптънс. След интервюто двамата се озоват в леглото.

За секс сцената си в сериала актрисата говори открито за първи път по време на интервю за Variety заедно с колежката си Рийз Уидърспун.

От разговора им става ясно, че Дженифър Анистън не е била запозната с ролята на интимния координатор на снимачната площадка. Това е човекът, чиято работа е да гарантира комфорта на актьорите, участващи в секс сцената.

"Аз съм от старото поколение и си казах: "Какво означава това?", споделя Дженифър Анистън. Тя допълва, че след като са ѝ обяснили какво прави интимният координатор, е отказала такъв да се намесва в сцената ѝ с Джон Хам.

"Вече беше достатъчно неудобно", не крие актрисата. Въпреки това, тя все пак е професионалист и е уверена, че двамата могат да се справят със секс сцената сами.

Дженифър Анистън издава, че в крайна сметка не е чувствала неловко по време на снимките. По думите ѝ за това са допринесли режисьорката Мими Ледер и партньорът ѝ Джон Хам.

"Джон беше такъв джентълмен", споделя актрисата и допълва, че той постоянно я е питал как се чувства.

Освен внимателното му отношение, Дженифър Анистън разкрива, че за комфорта ѝ е помогнало и дългогодишното им приятелство. Двамата с Джон Хам всъщност се познават от години, още когато актрисата снима сериала "Приятели", пише plovdiv24.bg. Тогава се запознават покрай колегата им Пол Ръд, който има епизодични участия в ситкома.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?