Следвайте ни

Дженифър Анистън получи специална награда

viber icon

На пищна церемония в Лос анджелис актрисата Дженифър Анистън бе удостоена с наградата "Икона" на ежегодните People's Choice Awards.

Наградата бе връчена от актьора Адам Сандлър, с когото Анистън си е партнирала в няколко филма. Двамата поддържат близко приятелство и в реалния живот. 

Малко по-късно двамата отново бяха на сцената, за да получат още една статуетка - за най-добра комедия на годината за лентата "Мистериозно убийство".

На сцената Дженифър Анистън произнесе прочувствена реч и благодари на сериала "Приятели" и на неговите продуценти за всички възможности и награди, които е получила благодарение на ситкома.

И до днес "Приятели" е най-успешният ситком в историята на телевизията, а почитателите му по света са безброй.

Дженифър Анистън благодари и на верните си почитатели от всички краища на света за подкрепата през годините.

"Като актьори ние не правим това за критиците или един за друг, или пък за семействата си...правим го заради парите", пошегува се Анистън и добави "Шегувам се, правим го заради вас, приятели, наистина е така"

"Приятели" е подарък, който човек получава веднъж в живота. Нямаше да стоя тук, ако не беше това фантастично шоу и фантастичния му екип. Те изградиха пътя, по който вървях, за да мога да постигна всичко останало в живота си."

През годините Дженифър Анистън е печелила 7 пъти наградата People's Choice Award и по веднъж наградите Златен глобус и Еми.

novini.rozali.com

 

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?