1553

Джена се завръща на сцената! Обяви важна новина СНИМКА

Хитовата изпълнителка Джена, която стана майка за втори път преди два месеца, съобщи голяма новина и зарадва многобройните си почитатели. 

Певицата вече е възвърнала предишната си топ форма и тръгва на участия, за да се срещне със зажаднявала публика, която не я виждала вече половин година. 

Това лято Джена ще кръстосва предимно родното Черноморие, където туристите от цяла България ще имат възможност да се срещнат с любимката си и да чуят на живо едни от най-обичаните песни. Слънчев бряг, Созопол, Приморско, Царево, Несебър, Китен и Бургас са морските курорти, които ще посрещнат Джена след завръщането й на музикалната сцена. 

Пловдив, Стара Загора, Велинград и Дупница също ще имат уникалната възможност да са сред първите градове, в които ще пее тяхната любимка. 

Завръщането на Джена ще е и с нов летен хит, обяви самата тя в социалните мрежи. "Чакаме с нетърпение новата песен. Сигурен съм, че изненадата ще е приятна и ще направиш лятото още по-горещо с гласа си", гласи един от коментарите, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Таня

Таня

03.07.2022 | 16:22

Поредната приключила с майчинството....

Отговори
0 0
Много

Много

02.07.2022 | 07:43

ми е антипатична. И с тия редки зъби...

Отговори
0 0
Анти чалгар

Анти чалгар

02.07.2022 | 06:58

Няма нужда може и без нея, тези по до ре да спират с просташката си музика .

Отговори
2 0
Ребус...

Ребус...

02.07.2022 | 03:46

Коя е тая ....а пед.офи.лката?.? Голяма фамилия там кой кум кой сват кой на булката по -малък брат не е ясно... Свекървата па.чавра,тая пе.дофилка,брата нар.коман...малкия бабо.е.б... Ама топ изпълнителка...чалгаджийка... Шегички...пълни некадърници от канари до манари...

Отговори
3 0
Тъпня..селска

Тъпня..селска

02.07.2022 | 03:40

Аааа густо! Някой да е забелязал ,че джаджата я няма?.. Да се пенсионира ! Тия цялата фамилия са е га ти серяндурите тъ.пи и бездарни ...

Отговори
3 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?