Следвайте ни

Джакпот в 7/8: Годжи удари кьоравото с новата си жена СНИМКА

viber icon

 

Годжи изкара голям късмет с актуалната си половинка. 

В пика на коронакризата, когато много хора губят работата си, бизнесът на Надежда Дончева се разраства.


Тя отвори втори семеен магазин - антиквариат в родния си град Враца в началото на декември. И то само 6 месеца след първия. Той явно се радва на продажби и верни клиенти въпреки високите цени на артикулите. В него се предлагат антикварни предмети, картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и бутиков алкохол, като цената на бутилка уиски върви средно по 100 лева. Бутикът изкушава и с домашен шоколад, както и пречистено масло, което Надежда продава отдавна. Клиентите изкупуват като топъл хляб украсени арт елхи, изработени от дърво. 


Младата половинка на музиканта се е заела изцяло да управлява и втория му магазин. До неотдавна тя изобщо не беше активна в социалните мрежи, но сега използва възможността да рекламира семейния магазин, в който всеки може да открие подходящ подарък за своите близки. Заради бизнеса двамата с Годжи живеят разделени и той пътува, когато може, след ангажиментите си в телевизията на Слави 7/8. 


След тежък развод и куп перипетии в любовта, в Надежда басистът най-накрая е намери точната жена за него. Двамата се запознават на кулинарен фестивал покрай нейния бизнес с пречистено краве масло. Впечатлен от продуктите й, Годжи я заговаря и после всичко е като на кино - бурна любов, дете. От първата си съпруга той има двама синове, които са тръгнали по неговите стъпки, пише Галерия. 

Коментари (5)

Мариела

Мариела

26.12.2020 | 23:16

Много хубаво да си изостави семейството за краве масло и то на празниците това нее хубаво от семейството по голяамо богатство няама

Отговори
0 0
Оф мале

Оф мале

16.12.2020 | 22:55

Абе разграден двор. Предишни жени, деца, нови жени, нови деца.. По някое време може да се чуе и за още някоя жена.. Сложна работа.

Отговори
10 5
Светла

Светла

17.12.2020 | 22:04

Ако разсъждавате нормално, щяхте да си напишете името. Голям моралисти, няма що!

Отговори
1 1
Катерина

Катерина

18.12.2020 | 00:00

Съгласна съм, тръгнат ли да сменят край няма, а любовта пък отдавна е избягала...

Отговори
2 1
Катерина

Катерина

18.12.2020 | 00:02

Съгласна съм! Тръгнат ли да сменят край няма, а любовта отдавна си е отишла.

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?