Следвайте ни

DJ Дамян срина Иво Аръков СНИМКИ

viber icon

На 21 септември Благой Георгиев събра звезди от шоубизнеса за един благотворителен мач. Родните знаменитости се оказаха с широки сърца и се отзоваха на личната покана на бившия ни национал.

DJ Дамян бе коментатор на зрелището и донесе много смях сред гостите на трибуните, както и сред звездите участници, сред които се откроиха Димитър Рачков, Краси Радков, Иво Аръков, Иван и Андрей, Фики Стораро и т.н. 

Цялата публика се заливаше от смях покрай аматьорската игра на звездите, а пиперливите коментари на Дамян им докара схващане на устните след толкова много смях/ "Така не съм се смяла от години. Тоя Дамян е бил много забавен, как му ги раждаше главата тези бисери", не спираше да се смее една от футболните фенки след края на мача. 

Под ножа Дамян сложи актьора и водещ Иво Аръков, който се опитваше да се добере до топката. "Това не са ти турските сериали", крещеше Дамян по микрофона, визирайки участието му в много популярен сериал в южната ни съседка. 

Иван Христов бе посечен с претенциите си, че е добър футболист. Същата съдба сполетя и Меди, който много искал да стане футболист, но накрая проби в чалгата. Борис Дали също показа схванати крака, а Дамян го подкани да вкара гол с поне с ръце. 

"Никой не засича времето! Да играят, докато припаднат", смееше се Дамян на гърба на потните звезди, които некоординирано обикаляха футболното игрище. 

Със завиден футболен талант се отчете единствено Кристиян Милатинов, познати ни от сериала "Полицаите от края на града". 

Дамян получи заслужени похвали за шоуто и вече получи оферти да бъде водещ на други забавни събития. А половинката му Ваня проследи играта от трибуната зад него и видимо се забавляваше на играта и репликите на мъжа си, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?