3906

Дизайнерът Филип Плейн покани българин в двореца си, вижте кой е той СНИМКИ

Преди началото на събитието дизайнерът лично поговори с БГ влогъра, който го впечатли с успехите си на моден инфлуенсър, и получи покана за следващото ревю на звездата в Милано през септември

 

 

Българският моден инфлуенсър Пит Андрейчев бе поканен като специален гост в дома на популярния дизайнер Филип Плейн. Той и майка му имаха удоволствието да се насладят на представянето на последната бляскава колекция от първия ред.

 

 

 

Името на линията за лятото е Rumblein the jungle du roi, а Пит бе единственият роден късметлия, който получи лична покана от дизайнера за лъскавото събитие. Подобни ревюта Плейн прави в имението си във Франция два пъти в годината.

 

Преди началото на събитието дизайнерът лично поговори с БГ влогъра, който го впечатли с успехите си на моден инфлуенсър, и получи покана за следващото ревю на звездата в Милано през септември.

Световноизвестният моделиер направи изключителен жест за Андрейчев, като се включи в правените от него модни видеа и даде ексклузивно интервю за българските му последователи.

В него той споделя какво го е вдъхновило за създаването на новата му колекция, в която всички дрехи са ръчно изработени, пише "Телеграф".

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?