Следвайте ни

Дивна с разтърсваща изповед: След 3 г. още получавам паник атаки

viber icon

Певицата Дивна все още не може да се отърси от травмата, която ѝ причини звтомобилната катастрофа от преди 3 години, за която тя носи отговорност.

Дивна призна, че вината, че е причинила всичката тази болка на една от най-близките й приятелки – моделът Кристин Илиева я измъчва. Тя сподели, че когато попадне в пълни улици понякога отново се връща към този момент от живота си.

"Самообвинението не спира. Има дни, в които се чувствам добре. Има дни, в които все още получавам паник атаки, насред голямо движение, голям трафик", сподели Дивна пред Нова тв.

Това, което не може да си прости, е болката, през която всички са преминали. Въпреки това преживяното й е дало много уроци, променило е мирогледа й и я е научило да цени живота повече. Освен това оттогава приятелството й с Кристин е поело в много по-здравословна посока и ги е направило още по-близки.

"Лекува ме да видя Криси пълна с живот, сияеща. Тя и тогава, а и сега, продължава да бъде моя пътеводен знак, който ми показва какво е да се бориш за живота, да го обичаш и да го живееш. Отношенията ни са много здравословни. Приятелството ни продължава, смятам, че сме свързани на едно духовно ниво", заяви още Дивна.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай