Следвайте ни

Дивна проговори за паник атаките след катастрофата ВИДЕО

viber icon

След като преди три години Дивна мина през жесток кошмар заради автокатастрофата, при която пострада най-близката й приятелка - моделът Кристин Илиева, днес е пълна с нови сили за живот, и както изглежда - е много по-осъзната.

Младата поп певица се обърна към себе си и разкри какви са изпитанията, през които минава заради инцидента. 23-годишната брюнетка разказва за доста нелек изминат път до момента.

"Самообвинението не спира. Има дни, в които се чувствам добре. Има дни, в които все още получавам паник атаки, насред голямо движение, голям трафик", сподели Дивна в интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо. И не скри, че след инцидента много се е променила.  Това е и събитието, което определя като най-значимото в живота си, което до голяма степен е променило и мирогледа й. Това, което не може да си прости, е болката, която всички са преживели.

"Лекува ме да видя Криси пълна с живот, сияеща. Тя и тогава, а и сега, продължава да бъде моят пътеводен знак, който ми показва какво е да се бориш за живота, да го обичаш и да го живееш. Отношенията ни са много здравословни. Приятелството ни продължава, смятам, че сме свързани на едно духовно ниво", призна още Дивна, пише show.blitz.bg.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай