71

Диви и щастливи! Няма да повярвате къде заживя Аня Пенчева ВИДЕО

Питате ли се къде живеят популярните личности в България и какъв начин на живот водят извън камерите и светлините на прожекторите?! Някои от тях тънат в лукс, а други водят съвсем обикновен начин на живот. Ще ви покажем къде решиха да живеят Аня Пенчева и нейният любим Ивайло Караньотов през летните месеци. 

Новият им дом предизвика бурни реакции в социалните мрежи, но пък и много завистливи коментари. 

От няколко седмици Аня и Ивайло са горди собственици на кемпер, с който кръстосват родното Черноморие. Те избират тихи и отдалечени места за нощуване, за да не бъдат притеснявани от туристи, които биха искали да се снимат с тях или още по-лошо - да им направят папарашки снимки.

В кемпера семейството е намерило място за моторна косачка, която им помага да превърнат всяко местенце в прилично за пребиваване. Актрисата показа как Ивайло се справя с косенето на тревата на мястото, където са се позиционирали тези дни с прекрасна морска гледка, пише show.blitz.bg.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Баба казваше:

Баба казваше:

31.07.2022 | 00:31

дърта уруспия.

Отговори
0 1
Критик

Критик

30.07.2022 | 21:59

Не съм чел статията и без това тези не ме интересуват . Просто заспорта критикувам яко . Тези който не харесвам и не понасям. Така че не ми дреме за тази. Или този .

Отговори
2 1
Ива

Ива

30.07.2022 | 14:49

Доколкото знам , т.нар. диво къмпингуване е забранено, поне в другите части на Европа. Имала съм кемпер, винаги съм чистела района преди настаняване и след отпътуване. Но какво правим с химическите тоалетни? Била съм свидетелка на кошмарни картини. В Хърватия, Словения по бензиностанциите има специални места за изхвърляне на тоалетните. Такива има в къмпингите на Гърция. Тук такова нещо не съм видяла. Е ??????????????????????

Отговори
8 2
Аня Пенчева и Ивайло Караньотов

Аня Пенчева и Ивайло Караньотов

30.07.2022 | 15:16

Уважаема Ива, притесненията са Ви неоснователни. Не се подаваме на кулинарни изкушения. Храним се здравословно, само и изключително със слънчевите лъчи. Така че, не се притеснявай.

Отговори
4 5
Ива

Ива

30.07.2022 | 20:29

Ако това наистина сте вие- Чест и почитания. Коментарът ми е по принцип. Но все пак, чак пък да фотосинтезирате? Иначе, от сърце, приятни изживявания!

Отговори
0 3

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?