71

Дива завист тресе "Ергенът"! Хейтъри налазиха Евгени, вижте как го наричат СНИМКИ

Новият най-желан тв ерген провокира вълна от хейтърски коментари в социалните мрежи за нула време. Първият, Виктор Стоянов, също не бе подминат от негативни изказвания, но тези, които сега стигнаха Евгени Генчев, са направо потресаващи. 

Световноизвестният пианист е познат на мнозина, но в артистичната му светлина, а не в тази на сваляч. Шоуто обаче го показва и в тази роля, но все още има хора, които не са очаровани от избора.

Докато едни критикуват Евгени за неговите решения и поведение във формата, други са по-съсредоточени във визията му - в буйната коса и брадата, които се оказа дразнители за мнозина.

 

 
Наскоро Евгени публикува свое видео, в което е гол до кръста, а в клипчето се вижда как той тренира през летните месеци, когато залага на стрийт фитнес и собствено тегло. Видно е, че Ергенът е в топ форма, която видяхме и в един от епизодите на шоуто, пише show.blitz.bg.

"Нямам търпение да започна да тренирам отново навън. Пролетта е зад ъгъла и изглежда, че няма да чакам твърде дълго", казва Евгени. 

В коментарите обаче, хейтъри критикуват именно косата, брадата и неизбръснатите подмишници на Ергенът.

"Като клошар си, ти май думата бръснене не си я чувал?", пише разбеснял се потребител, а Евгени му отговаря със смеещо се емоджи. "Обръсни подмишничките", "Единственото нещо, което ме дразни, е тази дълга коса. Моля те, махни я", пише друг потребител, а Евгени му отвръща: "Нула номер ли?".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Критика

Критика

27.03.2023 | 08:17

Тоя е само за подигравки. Толкова ли не може да си хване жена и трябва да се подържа конаци под мишниците ужас и трябва малко да си оправи косата и брадата .

Отговори
1 0
ами,

ами,

25.03.2023 | 11:42

Има нечистоплътна визия с тези космарлаци по главата и лицето.Като близкоизточен мигрант заловен на магистрала Тракия е.

Отговори
4 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?