71

Див скандал със Силвена Роу: Обявиха я за лъжкиня заради тази СНИМКА

След като вчера ви показахме как изглежда Силвена Роу, когато е без дрехи, ето, че и реакцията срещу нея в социалните мрежи, където тя явно държи да е особено активна напоследък, не закъсня.

Навръх рождения си ден вече 55-годишната палава кулинарка развихри страстите от профила си с голата снимка, показвайки в каква добра форма се намира, и вероятно не е очаквала да получи точно такава реакция към себе си.

Очаквано дойдоха и писанията, че не й отива подобно поведение на възрастта. Но също и нещо много по-любопитно - според мнозина провокативното фото не е актуално, а е отпреди години, а аргумента е, че снимката е правена със стар модел телефон, който Роу държи в ръката си, докато си прави селфито. В същото време на други кадри се вижда, че тя ползва сравнително по-нов модел апарат.

И щеше да е идеално за нея този гаф да не се беше случвал точно сега, преди премиерата на новия й тв проект, който блондинката анонсира така: "Аз съм това, с което се храня! Ново тв шоу! Скоро! Храна&Секс! Нови ресторанти! Нека живеем нашия най-чудесен живот!", пише show.blitz.bg.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Критик

Критик

28.07.2022 | 18:19

Много важна и смислен а новина . Кой се интересува тази как и с какво се е самоснимала !!!! Не използвам чуждицата селфи нарочно.

Отговори
1 0
Оставете я на мира

Оставете я на мира

28.07.2022 | 16:26

Жената не е добре.

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?