71

Див скандал, искат да я линчуват! Мила Роберт се изгаври с българското знаме на прайда, а после... ВИДЕО СНИМКИ

Боклук скапан! Мършо! Изчадие!, осверепяха в мрежата след гнусната й постъпка, а дъщерята на певицата Ваня Щерева поиска прошка


Мила Роберт реди скандал до скандал и не изглежда да е много притеснена от този факт. Дори напротив! Става дори още по-дръзка в публичните си прояви, особено пък покрай наскоро състоялия се "София прайд 2024".

Щерката на певицата Ваня Щерева, която наскоро втрещи всички с еротичните си танци в метрото в Ню Йорк, този път реши да се изгаври с... националния ни трибагреник. Изпълнителката показа разкрепостеното си поведение по време на прайда в столицата, когато предизвика и бурни реакции, след като демонстративно захвърли българското знаме на земята. 

Облечена в ултра къса рокля с цветовете на дъгата - възприемани положително от хората с различна сексуална ориентация у нас - Мила Роберт провокира голямо въодушевление, въпреки гаврата със знамето. За нея тя бе допълнително погната с жестоки обиди в социалните мрежи!

И не се поколеба да сподели малка част от тях на стори в профила си.

"България е дом за всички, колкото и една по-консервативно агресивна част от обществото да иска да заличи друга по-свободолюбива либерална такава", пише в едно от сторитата в поредицата си скандалната певица.

"До всички патриоти, които намират жеста ми за гавра: "Простете, че ви ядосвам! Не съм искала да се "подигравам" с флага! Направих го, за да сложа светлина на един голям проблем - омразата, в която живеем!..", пише още Мила Роберт.

И накрая иска и прошка, осъзнала, че хвърлянето на роклята на земята не е било правилно действие от нейна страна.

"Простете, обичам родината си!", завършва тя, пише show.blitz.bg.

 

 

 

 

 

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?