2374

Динамична събота за една зодия, друга получава подарък

Кафето в събота върви с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Не очаквайте твърде много от другите. По-добре е да бъдете снизходителни към слабостите им, да запазите спокойствие и да останете приятелски настроени. Това ще ви позволи да избегнете спорове и напрегнати моменти в общуването. Новини ще ви объркат и ще се наложи промяна в плановете ви.

ТЕЛЕЦ

Ден на приятни срещи и интересни разговори. Ще се срещнете  с хора, които отдавна не сте виждали. Те ще ви зарадват с интересни оферти, а е възможно да възникнат и общи планове. Денят е подходящ за разходки, образователни екскурзии, както и за дейности, които ви позволяват да научите нещо ново. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде спокоен и благоприятен. Едва ли ще донесе някакви значими събития и големи промени, но със сигурност ще имате поводи за радост. Възможно е днес да намерите неочаквано приложение на талантите си. Това приятно ще изненада другите и мнозина ще искат да ви опознаят по-добре.

РАК

Опитайте се да избягвате претоварването днес. Натрупаната умора може да се отрази зле на настроението ви и да ви направи по-раздразнителни и нетърпеливи. Ето защо ще бъде полезно да се занимавате с дейности, които са леки и приятни. Ако има възможност да отложите задачи, го направите. 

ЛЪВ

Днес добрите новини и интересните разговори ще бъдат в изобилие. Ще получите отговори на въпроси, за които мислите напоследък и ще разберете как да действате. Не са изключени приятни запознанства и срещи с хора, с които може да започнете нещо ново. Покана ще обърка плановете ви. 

ДЕВА

Ще има възможност да научите нещо ново или да получите информация, която скоро ще ви бъде полезна. Ще сте внимателни и ще се опитвате да не изпускате нищо от поглед. Вероятно е познанство с човек, чийто опит ще ви е полезен. Ще бъде поставено начало на романтична или приятелска връзка.

ВЕЗНИ

Денят е подходящ за разговори свързани с бизнес. Идеите ви днес ще се възприемат добре и лесно ще намерите съюзници, което доста ще ви улесни. Избягвайте конфликтни и стресови ситуации. Парите, които чакахте няма да дойдат, така че внимавайте с харченето и не купувайте излишно. 

СКОРПИОН

Денят е подходящ за общуване с хора, с които дълго време не е било възможно да се срещнете. Днес може да се разберете, да преодолеете различията и заедно да решите как да реализирате общите си планове. Трябва да бъдете много внимателни, когато става дума за финанси. Не давайте и не взимайте пари назаем.

СТРЕЛЕЦ

Денят е идеален да се заемете със случай, който отдавна ви интересува или да се опитате да разрешите проблем, който ви преследва напоследък. Сега сте много изобретателни и често забелязвате възможности, които другите не са видяли. Мнозина ще се възхищават на днешните ви успехи. 

КОЗИРОГ

Добър ден за много дейности. Обичайните неща няма да изглеждат скучни, защото ще се опитате да подходите към тях творчески. Това ще ви позволи да постигнете отлични резултати, без да полагате много усилия. Можете да решите въпроси, свързани с недвижими имоти, строителство или ремонт. 

ВОДОЛЕЙ

Първата половина на деня е подходяща за сериозен бизнес. Вие сте внимателни, точни и обръщате внимание на малките детайли, които по-късно може да се окажат изключително важни. Вероятни са парични постъпления, както и печеливши сделки. Ще ви остане време и за почивка.

РИБИ

През първата половина на деня е по-добре да не планирате нищо важно. Това време е подходящо за спокойна почивка или за някои познати домакински задължения. Може да получите добри новини, отнасящи се лично за вас. Не са изключени неочаквани подаръци или приятни изненади. 

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?