1939

Динамичен уикенд за три зодии, друга ще се влюби

ОВЕН

Ден за приятно общуване, необичайни срещи и интересни разговори. Хора, с които не сте се виждали от дълго време, ще напомнят за себе си. Ще ви бъде приятно да обменяте новини, да говорите за планове. Има шанс да възстановите стари връзки и да сключите изгодни сделки.

ТЕЛЕЦ

В началото на деня са възможни разногласия и спорове. Ще бъде трудно да се договорите за съвместни действия. Дори дългогодишните познати не винаги ви разбират правилно, така че ще бъде трудно да избегнете стресови моменти. Следобедът носи щастливи съвпадения и добри новини.

БЛИЗНАЦИ

Лесно ще намирате подход към различни хора и ще разбирате отлично новите си познати. Ще успеете да се сприятели с много от тях и да изгладите някои отношения, дължащи се на недоразумения. Парични постъпления, надвишаващи очакванията ви, ще ви дадат възможност да направите някои по-големи покупки. 

РАК

Не трябва да променяте намеренията си драстично, дори ако наистина го искате. Това е денят, в който всички решения трябва да се претеглят, а думите и делата трябва да бъдат правилно обмислени. Не се водете от мимолетни желания, особено ако те противоречат на важните цели, към които се стремите от дълго време.

ЛЪВ

Днес ще успеете да завършите започнатото и резултатът ще ви зарадва. Втората половина на деня е времето, когато ще се отварят нови хоризонти. Ще се появяват и планове, които ще може да реализирате скоро. Това е чудесно време да се срещнете с онези, с които отдавна се опитвате да поправите отношенията си. 

ДЕВА

Добър ден за среща с хора, на които бихте искали да направите впечатление. Не е нужно да се стараете твърде много - просто бъдете себе си. Вероятни са парични приходи, които не сте очаквали и изненадващи подаръци. Вечерта е чудесно време за обсъждане на семейни въпроси. 

ВЕЗНИ

Това е денят, в който е лесно да измислите нещо ново, да намерите отговора на важни въпроси и да разрешите проблеми, които ви тормозят от дълго време. Идеите ви са необичайни и затова другите ги харесват. Ще ви предлагат помощ, а интуицията ще ви помогне да изберете най-надеждните съюзници. 

СКОРПИОН

Денят е пълен с тревоги. Най-вероятно през първата половина ще трябва да се занимавате с дела на други хора и да разрешавате проблеми, възникнали не по ваша вина. Няма да е лесно, но ще се справите страхотно. Опитът, натрупан преди време, също ще ви помогне. Намерете време и за почивка

СТРЕЛЕЦ

Страхотен ден да поемете инициативата и да направите това, което сте замислили отдавна. Импровизациите и дръзките експерименти ще се окажат успешни, а някои от идеите могат бързо да бъдат реализирани. Денят е добър за правене и обсъждане на планове за близкото бъдеще.

КОЗИРОГ

Имате много неща за правене. Осъзнавайки това, ще се опитате да не губите времето си. Но това не винаги ще е възможно. Не се притеснявайте, ако нещата не вървят по план. Звездите са на ваша страна и вкрайна сметка, всичко ще се нареди добре. Опитайте се да прекарвате повече време с тези, които ви подкрепят.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще е много ползотворно. Това е времето, в което ще може да се справите с няколко неща едновременно, не забравяте и да не пропунете нищо. Има шанс да намерите отговори на трудни въпроси и да завършите дела, които за изостнали. Вероятни са неочаквани подаръци. 

РИБИ

Светъл и ползотворен ден, успешни. Подходящ е за разговори за бъдещето и за обсъждане на планове. Ще разберете как може да постигнете отдавна поставени цели. Първата половина на деня е подходяща за познати дейности, а втората ще донесе смели идеи. Рискувайте и ще бъдете доволни.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

13.08.2022 | 06:59

УСПЕШЕН ПОЗИТИВЕН КЪСМЕТ на всички ХОРА

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?