49

Диляна Попова замесена в скандала с банкнотите на Тодор Живков

Диво парти под наслова "Проект Махмуркук" се развихри в резиденция на Тодор Живков на морето. Сред участниците, които се веселиха на плаж "Перла", бяха и редица родни знаменитости.

Всъщност всичко тръгна от случая с банкнотите с лика на Тодор Живков, които младежи разпръснаха над целия плаж "Градина" по време на тазгодишния Джулай морнинг. Оказа се, че нарушаването на правилата за летене на 1 юли било маркетингова стратегия точно за гигантското парти в резиденцията на Тато, пише "България Днес".

Снимка "България Днес"

Родната филмова красавица Диляна Попова бе сред първите, които се включиха в събитието. Актрисата многократно качи рекламни снимки още преди купонът да се състои. Чернокоската посети веселбата с реплика на татуировката на Майк Тайсън, една от звездите във филма "Последният ергенски запой", който е вдъхновението за масивното парти.

Юлиан Костов също се включи в "Проект Махмурлук" както се казва купонът. Младокът бе в непозната компания. Другата кинозвезда гост бе режисьорът Николай Мутафчиев.

Партито включваше и специална програма от музиканти, като на сцената му се качи 100 кила.

На купона имало още стотици от причинилите скандал банкноти, гигантски декоративни гномове, каскади с коли, натъпкани с експлозиви, фойерверки, стриптийзьорки и фалшив кът за сключване на бракове като ласвегаската традиция.

Организаторите на събитието не крият за вдъхновението на опасното парти. Филмите "Последният ергенски запой" и "Проект Х", в които се романтизира злоупотребата на наркотици и алкохол и вандализмът под влиянието.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Човешката

Човешката

17.08.2023 | 09:47

простотия край няма. И стига с тая дето едва гледа.

Отговори
6 1

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?