Диана Любенова от „Забранена любов" ще води ЧРД партито на „Планет"

Звезди ще влязат в ролята на бармани, ще наливат бира и ще жонглират бутилки и шейкъри навръх 9-ия рожден ден на „Планет еволюшън". ЧРД купонът на тузарското заведение ще е утре вечер, а участие в него вече са потвърдили Любо Ганев, топдизайнерката Албена Александрова, Киро Скалата, Зара, топмоделката на „Визаж" Виктория Джумпарова. Аксиния пък обещала да пее „Хепи бърдей". Светските персони ще въртят коктейли за радост на ВИП-гостите на партито.

Поканата към гостите е картонен джиесем с SMS за часа и мястото на събитието. На входа клиентите ще бъдат посрещани от бял ангел, който ще държи карта на България, и всеки ще слага визитката си на любимия „Планет клуб" в различните кътчета на страната.

Как точно ще мине вечерта, обаче зависи от настроението на госпожа Константинова от сериала „Забранена любов". Актрисата Диана Любенова е поканена за водеща на рождения ден. Тя и собственикът Владимир Вишански ще направят импровизирано интервю с гостите, за да разберат какво им харесва в клуба, какво ще ги накара да му бъдат верни и какво биха искали да се промени в него. Гостите ще могат да правят писмени предложения по имейл или да ги пускат в специална плексигласова кутия. Идеята е да се получи своеобразен конкурс за най-оригинални мнения и предложения. След месец и половина ще бъдат излъчени трима победители, които ще спечелят луксозни почивки за двама в Италия, Турция и Гърция.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?