1553

Диана ли го поръча? Зверска атака срещу Вергов

Актьорът Юлиан Вергов се ожали от поредна хакерска атака. “Изпраща покани от мое име, а аз нямам нищо общо”, казва артистът на последователите си, които през последните няколко дни го заливат с въпроси по повод новата му страница, обявена като официален акаунт, в който ще се публикуват актуални снимки и новини, обвързани в професионалните му успехи.

За да привлекат още повече внимание към себе си хакерите са използвали точното изписване от иначе съществуващия профил в развлекателната платформа Инстаграм на 53-годишния любимец. В нея той има завиден брой последователи – близо 108 000 души, а в графата близки се нареждат – Захари Бахаров, Владимир Карамазов, Марта Вачкова, Алекс Сърчаджиева и много други.

За съжаление те също могат да се превърнат в мишена на зложелателите, които се опитват да задигнат вече разработена страница. Или пък е поръчка от някого! Примерно, скандална бивша!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
vakko

vakko

16.10.2023 | 00:16

Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спeрма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами--------> https://mub.me/medik

Отговори
0 1

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?