71

Диана Димитрова издаде кога е финала на "Лъжите в нас" с тази СНИМКА

Първи сезон на новия хитов сериал на Нова телевизия "Лъжите в нас" е вече в историята, въпреки че зрителите все още не са достигнали до този епизод. За развоя на събитията подсказа снимка в профила на Диана Димитрова.

Актрисата, която влиза в образа на Ирина - по-голямата дъщеря на Константин Шейтанов в поредицата, издаде с любопитен кадър какво се е случило на последния снимачен ден. По всичко изглежда обаче, че сюжетната линия и развръзките тепърва предстоят - вероятно във втори, а защо не и в трети сезон.

"It's a wrap! Дневна снимка, но приключихме в 4 сутринта сега!", пише Димитрова под кадъра, на който отново е с пленителната усмивка, с която накара зрителите да я заобичат и с участието си в медицинската сага "Откраднат живот".

Относно героинята си Ирина, Диана е повече от доволна, че играе отрицателна роля. "Отрицателните роли са много по-любопитни за актьора. Защото, когато си много добър, става по-скучно, предсказуем си. Хората знаят какво да очакват. А Ирина е много лоша и непредсказуема", бе споделила тя преди време, пише show.blitz.bg

 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?