1553

Девите удрят печелбата, Раците да избягват спорове

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН 

Издръжливостта и постоянството днес ще ви помогнат не само да се справите с възникващите предизвикателства, но и да поставите основата за бъдещи успехи. Има вероятност за интересно запознанство при необичайни обстоятелства. Тези от вас, които имат дългогодишна връзка, ще получат приятна изненада от любимия човек.

 

ТЕЛЕЦ 

Започнете с важните задачи рано сутринта. По това време ще сте особено енергични и решителни и със сигурност ще имате добри идеи за решаването им. Сключените днес споразумения ще бъдат дългосрочни и печеливши. Вечерта ще е подходяща за обсъждане на семейни дела.
 
БЛИЗНАЦИ

Не бива да очаквате големи успехи през този ден, но ще се справите с много текущи проблеми. Сутринта ще бъдете позитивно емоционални и това ще ви помогне много да избегнете стреса. Вечерта е по-добре да се въздържате от взимане на сериозни решения или обсъждане на важни въпроси.
 
РАК

Опитайте се преди обяд да не провеждате сериозните разговори. Ще ви бъде малко по-трудно от обикновено да намерите общ език с околните и правилния подход към тях. Избягвайте спорове. С наближаването на вечерта настроението ви ще се подобрява и ще се събуди интересът ви към общуване.
 


ЛЪВ 

Сутринта ще ви донесе доста интересни възможности. Опитайте се да не пропуснете нито една от тях. Тези от вас, които отиват на пътешествие или в командировка, ще имат късмет. Пътуването ще върви добре и всички проблеми ще се разрешават по-бързо от очакваното.
 

ДЕВА 

Благоприятен ден за комуникация. Ще бъде лесно да се споразумеете с новите си познати или да подобрите отношения, които преди това са били обтегнати. Няма да ви е трудно да убедите другите в идеите си. Преговорите ще бъдат успешни, а подписаните договори ще донесат добри печалби.
 
ВЕЗНИ 

Днес вашите идеи ще се харесат на много хора и ще получите помощта им за решаването на някои трудности. Така че не се притеснявайте да ги споделяте и да предлагате необичайни неща. Вечерта ще е най-добре да прекарате в уединение или в тесен кръг от любими хора.
 
СКОРПИОН

Разбирането с другите ще бъде трудно в началото на деня. Ще бъдете по-раздразнителни от обикновено, така че ще трябва да положите немалко усилия, за да намерите общ език. Опитайте се да не провеждате важни преговори, отложете речите и стойте далеч от хора, които лесно ви изкарват от равновесие. 
 

СТРЕЛЕЦ 

Страхотен ден за общуване. Ще ви бъде лесно да спечелите симпатиите на другите, да установите нови контакти или да заздравите съществуващите връзки. Деловите срещи ще протичат добре, но някои постигнати споразумения ще трябва да бъдат преразгледани по-късно отново. 
 
КОЗИРОГ

Днес ще сте особено очарователни. Можете да използвате това за решаване на някои важни проблеми, защото ще ви бъде много по-лесно да влияете на другите, да получавате подкрепа и да преговаряте за сътрудничество при изгодни за вас условия. Някои от вас ще получат ценни подаръци, а други – интересна покана.
 
ВОДОЛЕЙ 

Днес можете да направите много, ако не бързате. Ще имате достатъчно енергия и търпение, за да постигнете отлични резултати дори в най-трудните ситуации. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения, но е важно да бъдете внимателни с новите си познати и да не се сближавате твърде бързо.
 
РИБИ

Началото на деня няма да е подходящо за работа в екип. Ако все пак се налага да работите  с някого, се опитайте се да вземете в предвид интересите му. Това ще ви позволи не само да избегнете конфликти, но и ще намерите най-успешните решения. Шумните събития едва ли ще ви харесат, но срещата с приятел ще повдигне настроението ви.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?