Следвайте ни

Девите търсят работа, приятен ден за раците

viber icon

В събота може да свършите много работа, ако не се отдадете на мързел. Съдбата ще ви даде шансове, късмет да постигнете много в дома си, в стопанството или на работното си място. Днес ще ви заинтригува новина от друго населено място свързана с момче или с мъж. В някои семейства ще се обсъжда възможността за работа в друго населено място за един от брачните партньори. Неприятна новина свързана с двама души може да ви разстрои или разочарова. 

 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате разговори с хора отблизо и далеч. Ще ви се наложи да направите някои планове за близкото си бъдеще, които ще изискат определени финансови ресурси. Днес мнозина ще преживеят важно събитие свързано с баща, брат или друг роднина от семейството. 

Ако сте родени под знака Телец, Дева или Козирог, в събота ще обсъждате възможност за нова или допълнителна работа. Днес ще бъдете зависими в решенията си от хора, които не живеят с вас. Очаквайте радостно събитие или новина, свързана с дете. 

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, събота ще бъде един променлив или нестабилен ден за вас. Ще възникне ситуация, която ще ви провокира към вземане на решение свързано с промяна. Днес запазете спокойствие, ако ви се наложи да отложите свои планове или срещи.  

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате благоприятен ден за пътуване, особено ако успеете да съчетаете полезните с приятните неща. Ако останете в дома си ще ви се наложи да оправяте неща, които сте занемарили през седмицата. Днес отделете повече време за родители или за собствените си деца. 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?