3906

Девите да избягват конфликти, страхотен ден за две зодии

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Очаква ви натоварен ден, който със сигурност ще донесе ярки събития. Може да се заемете с нещо съвсем ново или да се върнете към нещата, които вече са ви познати. Звездите така или иначе ще ви подкрепят. Хората наоколо с готовност ще ви помагат и ще подкрепят много от вашите начинания. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете готови да действате решително и да поемете отговорност. Ще се справите отлично с разрешаването на трудни проблеми, ако не разчитате на благоприятно стечение на обстоятелствата или външна помощ. Опитът, натрупан отдавна, ще се окаже полезен. Благодарение на него няма да допуснете грешки. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е подходящ за заемането с трудни дела. Ще намерите отговори на въпроси, които са обърквали доста хора и ще се справите с това, което ви е затруднявало дълго време. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници, както и подаръци или приятни изненади. 

РАК

Без значение как ще се развива денят, се опитайте да запазите спокойствие. Едва ли е възможно да избегнете неприятни изненади, злощастни съвпадения или някои инциденти, но няма да възникнат сериозни проблеми. Ще се справите с всички дребни трудности, така че, няма за какво да се притеснявате. 

ЛЪВ

Денят ще донесе приятни запознанства и необичайни срещи, на които много ще се зарадвате. Възможно е да успеете да общувате с хора, с които искате отдавна да се запознаете. Денят ще е удачен за решаване на финансови въпроси, сключване на сделки или закупуване на полезни вещи. 

ДЕВА

Сутринта трудно ще избегнете разногласия. Ще сте упорити в защитата на гледната си точка и няма да изслушвате тези, които не са съгласни с вас. Това може да доведе до сериозни конфликти. Опитайте се да ги избегнете. По-късно ще се появят нови обстоятелства и общуването с другите ще е по-лесно. 

ВЕЗНИ

Не изисквайте невъзможното от себе си. Този ден едва ли ще бъде белязан с някакви важни победи и големи успехи. Ще имате възможност да прекарате страхотно време с приятели или други близки хора, както и да се запознаете с тези, за които сте чували хубави неща. 

СКОРПИОН

Днес ще ви бъде особено лесно да се разбирате с другите. Може да използвате това, за да намерите съюзници и помощници или да привлечете подкрепата на онези, от които зависи много. Обсъждането на бизнес въпроси в неформална обстановка ще бъде ползотворно. Възможно е да получите конкретни предложения за сътрудничество. 

СТРЕЛЕЦ

Добър ден да се заемете с изпълнението на дългогодишен план. Няма значение дали хората около вас са готови да ви подкрепят. Може да постигнете успех и сами. Просто не се отказвайте, ако има препятствия по пътя и се доверявайте на интуицията си. Тя ще ви помогне да намерите правилния път към успеха. 

КОЗИРОГ

Емоционално ще сте доста напрегнати преди обяд. По това време е по-добре да не планирате нищо сериозно. Незначителни инциденти днес може да ви изглеждат важни и да ви разстроят. Втората половина на деня обещава успех на тези, които по това време ще се заемат с нещо ново. 

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня ще е подходящо за важни дела и решаване на изостанали проблеми. Ще извлечете максимума от стечението на обстоятелствата и това ще ви спести бъдещи неприятности. Малко вероятно е да успеете напълно да избегнете суетенето и объркването, но те няма да ви попречат да се справите с всичко. 

РИБИ

Вълнуващ ден, който е подходящ да се заемете с нещо ново. Бързо ще се ориентирате и ще се учите в движение. Ще се появят страхотни идеи, които неочаквано ще бъдат лесни и за изпълнение. Разчитайте повече на интуицията си. Нейните подсказки ще бъдат точни и полезни. 

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?