Следвайте ни

Девет признака, които подсказват развод

viber icon

1. Онлайн афера

Въпреки че 54 процента от мъжете не считат това за изневяра, другите явно го правят. Имайте предвид, че "онлайн" означава точно това - няма физически контакт, само виртуално.

2. Похарчването на огромна сума на вашия сватбен ден

Помислете така над нещата: ако изхарчите всичките си налични средства преди въобще да сте влезли в този брак, след това вие веднага дърпате себе си назад финансово. Неприятното обаче е, че един развод средно струва колкото една сватба.

3. Липсата на високо образование

Тези, които имат единствено средно образование са по-склонни да се разделят, отколкото тези, които са учили в колеж или още по-високо образование. Теорията зад това е, че колкото повече образовани сте, толкова по-финансово осигурени, което може да спести много финансови проблеми по между ви.

4. Пътуването до работното място за повече от 45 минути

Ако пътувате до и от работа по 45 минути или по-дълго, това не е добър знак. Проучване от 2013 установява, че при 14 на сто от хората, които пътуват дълго до работа, се стига до избора на развод, защото това е просто твърде много стрес , който партньорите поемат. Ако се връщате у дома раздразнителен, това някак не носи щастие в брака.

5. Имате дъщеря

Какво? Чакайте малко, какво!?

Проучване от 2010 установява, че момчетата карат семействата да се държат заедно, дори и през "скалисти пътища", докато ако нещата не вървят и семейството има дъщеря, майките са по-склонни да напуснат. Жените са склонни да желаят добър пример за дъщерите си, така че са по-малко склонни да се примиряват с това, което не им харесва. Е, след като го поставихме по този начин, звучи по-добре, нали?

6. Въртенето на очи срещу партньора ви

Е, не ни трябва научно доказателство за това, нали? Но някои хора просто си го заслужават!

7. Използването на социални медии извън нормата

Между наваксването със стари познати, флиртуването с човека, по който сте си падали в колежа, и проследяването на това колко често вашият партньор харесва снимките на един конкретен човек, можем ли въобще да се учудваме? Повече от няколко проучвания през последните няколко години обвиняват Facebook за голям брой разводи. Проучване измежду бракоразводни адвокати във Великобритания, проведено през 2012 показва, че една-трета от техните случаи се дължат на социалните мрежи.

8. Бракът с някой, който е много по-възрастен или много по-млад

Макар че има двойки, които могат да се справят с празнината във възрастта, реалността е, че понякога тя е твърде много. Изследвания установяват, че колкото по-близо е някой до възрастта ви, толкова по-малко вероятно е да се разведете с него. Колкото по-далеч отивате от петгодишна разлика във възрастта, толкова по-големи са шансовете за развод.

9. Неравно разпределената домакинска работа

Въпреки че това не би трябвало да е фактор, проучване установява, че това е така ...

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?