Следвайте ни

Девата стяга куфарите, неочаквана награда за Близнаците

viber icon

Овен

Ще възникнат доста лични ангажименти, затова работата ви ще бъде на заден план. Денят не е подходящ за поемане на рискове, особено такива, свързани с пари. Избягвайте спорове. Неочаквано обаждане ще обърка плановете ви за деня, но ще ви зарадва.

Телец

Очертава се един приятен ден за вас, пълен със срещи и разговори. Някой ще ви потърси за съвет. Дори мнението ви да е негативно, бъдете искрени – така ще помогнете най-много. Обърнете внимание и на здравето си. Необходима ви е повече почивка.

Близнаци

Добре е днес да обърнете повече внимание на себе си. Напоследък сте били твърде заети с работа и чужди проблеми и не сте имали възможност да прекарате малко време насаме. Отделете колкото време ви е нужно, за да помислите спокойно върху някои проблеми. Нещо малко ще ви вдъхнови.

Рак

Някой близък няма да се чувства добре днес. Дори и да имате по-важни неща за правене, обърнете му нужното внимание – положението може да е по-сериозно, отколкото предполагате. Разходка или посещение на събитие ще ви помогне да се разтоварите.

Лъв

Нещо необичайно ще ви накара да се върнете към минали ситуации и да разгледате как определени случки са ви променили. Това ще е интересно занимание, но имате и по-важни неща за правене. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда да поговори с вас.

Дева

Ще прекарате време с близките си и след известно време ще се появи обща идея за пътуване. Дори и да не взимате участие в дискусията, изразете притесненията си относно ситуацията. След кратка дискусия, ще намерите идеален вариант, в който всички желания са изпълнени. 

Везни

Усещате, че обстановката около вас започва да се променя. Това ще ви развълнува и ще събуди интуицията ви. Тя ще ви подскаже емоциите, които ще изпитате в близкото бъдеще. Доверете и се – няма да ви подведе. Излезте на разходка, за да се разсеете от малкото притеснения и негативни мисли, които имате.

Скорпион

Доволни сте от работата, която сте изпълнили, но имате нужда и от време за почивка. Заемете се с любими занимания и обърнете внимание на най-близкия си човек – той ще ви помогне да се отпуснете. Насладете се почивния си ден и запишете интересните идеи, които ви хрумнат.

Стрелец

Добре е днес да обърнете внимание на финансовото си състояние. Всичко ще изглежда наред, но знаете, че скоро ще имате нужда от средства. Доверете се на интуицията си и направете това, което е нужно, за да се справите с проблема. Скоро ще разберете дали сте взели правилното решение.

Козирог

Релаксиращ ден. Ще прекарате повече време с някой познат, което ще ви даде възможност да го опознаете по-добре. Ще се изненадате от това, колко общо има помежду ви. Споделете мислите и чувствата си с приятелите си. Насладете се на спокойния и приятен ден.

Водолей

Денят ви ще е спокоен. Отделете време за себе си и обмислете какво искате да постигнете в близко бъдеще. Ако имате някакви съмнения, поговорете с някой близък. След разговора ще възникнат интересни въпроси, които обмислете добре, преди да започнете да търсите отговори.  

Риби

Ще проведете интересен разговор с човек, от когото се интересувате, но не пристъпвайте към необмислени действия или не взимайте бързи решения. Пуснете се по течението и вижте къде ще ви отведе. Обръщайте внимание на детайлите, но не се задълбочавайте в тях. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?