71

Девата прави всичко с лекота, друга зодия среща любовта

ОВЕН

Събития от днешния ден могат да ви разтревожат и не трябва да се поддавате на емоциите. Ще имате достатъчно поводи за радост особено в сферата на бизнеса. Добре е да се заемете с решаването на някои ежедневни проблеми. Струва си да се вслушате добрите съвети, които получавате. 

ТЕЛЕЦ

Днес е добре да се заемете с нещо ново. Рутината работа ще ви дразни, но се въодушевявате от възможността да измислите нещо различно. Вие сте добри в импровизацията, а дръзките експерименти ви носят резултати. Всичко, което правите ще предизвиква интерес. 

БЛИЗНАЦИ

Нещата ще се получават както трябва, ако не действате на няколко фронта едновременно. Ако сте последователни ще постигнете желаните резултати. Денят е подходящ за бизнес общуване, както и за обсъждане на работни въпроси и професионални планове. Вечерта отделете за себе си.

РАК

Не се тревожете за дреболии. Днес сте по-впечатлителни от обикновено и може да вземете присърце неща, на които не бихте обърнали внимание в друг момент. Емоциите ще пречат на концентрацията ви и вероятността от проблеми ще е голяма. Добре е, че наблизо има хора, които могат да ви помогнат. 

ЛЪВ

По-добре е да не отлагате ангажименти днес. Сутринта може лесно да се справите с тях, но по-късно е възможно да възникнат неочаквани трудности или досадни забавяния. Денят е благоприятен за решаване на финансови въпроси. Сключените днес сделки със сигурност ще се окажат сполучливи.

ДЕВА

Изглежда, че нищо не е невъзможно за вас и това не е далеч от истината. Днес ще постигнете някои важни цели без почти никакви усилия. Хора, които са се опитвали да застанат на пътя ви, ще са принудени да признаят това и да се оттеглят. Някои от тях може да ви предложат сътрудничество.

ВЕЗНИ

Вие приемате всичко сериозно и това ви помага да успеете. Днес трябва да гледате на нещата с разбиране и реалистично, а не да изграждате илюзии или да мечтаете. Не всички харесват вашата практичност. Денят е чудесен за общуване с влиятелни хора, които имат и богат опит.

СКОРПИОН

Благоприятен ден за сериозни разговори. Дори най-конфликтните въпроси ще обсъждате спокойно и конструктивно, като ще се стремите да избягвате негодуванието и взаимните претенции. Ще се появяват нови съюзници, влиятелни и способни. Днес няма да получите очакваните пари, така че внимавайте с харченето.

СТРЕЛЕЦ

Не всичко ще се получава веднага, но вие сте упорити и ще постигнете желаните резултати. Хора, които познавате добре и на които имате доверие, ще ви помогнат. Единствената област, в която трябва да бъдете предпазливи, са финансите. Очаквайте изненада.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден, макар и забързан. Имате много неща за правене. Разбирайки това, трябва да се опитвате да не губите време и да не чакате успешно стечение на обстоятелствата. Хората около вас не винаги ще се вслушват в съветите ви и това ще допринесе за възникване напрегнати моменти. 

ВОДОЛЕЙ

Страхотен ден за поемане на нови неща и решаване на работни задачи, с които не сте се сблъсквали преди. Бързо ще се ориентирате в ситуациите и ще разбирате как да действате. Хората около вас ще са видимо изненадани и изумени от способността ви да схващате всичко в движение. 

РИБИ

Благоприятен ден за общуване. Възможно е да избегнете недоразумения и да постигнете договореност дори с тези, с които сте в конфликт. Недоброжелатели ще разберат, че е по-добре да ви сътрудничат, отколкото да са срещу вас. Финансови проблеми, които напоследък ви притесняват ще бъдат разрешени.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?