46

Девата е в светлината на прожекторите, ценни съвети за Стрелците

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Време е да започнете да действате решително и да поемете инициативата, която ще вдъхновявате и другите. Възможно е, обаче, да нямате достатъчно сили за изпълнение на всички планове. Затова се опитайте разумно да разпределите времето си и не бързайте веднага да решите възникналите проблеми. 

ТЕЛЕЦ

Днес ще сте особено активни и напълно неуморими, така че денят ще бъде изключително ползотворен. Подходящо е да се заемете с напълно непознати неща, дори и да изглеждат трудни. Бързо ще се ориентирате, за да получите добри резултати. Покана ще промени плановете ви за вечерта. 

БЛИЗНАЦИ

Обмислете плановете си. Днес ще осъзнаете, че сте поставили погрешно приоритетите си или сте разчитали на успешна комбинация от обстоятелства, при които би си струвало да разчитате на подкрепа. Започнете да действате по нов начин и бързо ще постигнете желаните резултати. 

РАК

Разбирането с околните днес ще става значително по-лесно. Доброто ви настроение и позитивизма ще са заразни и атмосферата около вас ще е приятна през целия ден. Възможно е някой да сподели проблеми, засягащи повече хора. Опитайте се да използвате получената информация, така че да не навреди на никого.

ЛЪВ

Денят ще донесе необичайни идеи, но не всички от тях ще бъдат толкова добри, колкото може да изглежда на пръв поглед. Ето защо, преди да се захванете с изпълнението на плана си се опитайте реалистично да оцените възможните последствия от вашите действия.

ДЕВА

Днес ще бъдете в светлината на прожекторите. Опитайте се да се възползвате от това - разказвайте за вашите идеи и се опитайте да заинтригувате хората, които бихте искали да видите като свои съюзници. С постоянство ще успеете там, където другите са се провалили.

ВЕЗНИ

Денят ще е напрегнат и доста изморителен. Възможно е да се наложи да решавате проблемите на други хора, отлагайки собствените си дела. Ще се опитате да се справите с всичко възможно най-скоро, въпреки натовареността си. За да сте по-спокойни, приемете помощ само от доверени хора. 

СКОРПИОН

В началото на деня трудно ще се настроите за ползотворна работа. Дребни неща, на които не бихте обърнали внимание в друг момент, ще ви изнервят. За да избегнете конфликти и неприятни ситуации, работете сами и ограничете комуникацията си с хората около вас. По-късно е добре да направите анализ на случилото се. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ще бъде благоприятен за общуване, срещи с приятели и други близки хора, както и за обсъждане на планове. Ще чуете много разумни съвети и ще получите подкрепа, която ви е липсвала напоследък. Пътувания ще се окажат добра възможност за почивка, особено ако са споделени с приятели. 

КОЗИРОГ

Денят ще се развие добре, ако не се тревожите за дреболии и за неща, на които още не може да повлияете. Ако планирате нещо важно, не бързайте, а изчакайте подходящия момент. Помощта, която ви предлагат, по-скоро може да ви обърка, затова е по-добре да разчитате на собстените си сили.

ВОДОЛЕЙ

Началото на деня едва ли ще мине без дребни недоразумения или неприятни инциденти, поради което ще трябва да отложите част от планираните задачи. Ще се наложи да се занимавате с несвойствени дейности. Въпреки това ще се справите достатъчно добре и ще впечатлите околните.

РИБИ

Денят ще бъде натоварен. Днес ще имате възможност да получите отговори на много въпроси, които стоят нерешени от доста време. Ще видите проблемите от друг ъгъл и ще намерите най-доброто решение за справянето с тях. Ще се наложи да отложите работата по някои текущи задачи. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?