Следвайте ни

Детство мое: Ето какви са били пловдивските красавици като малки СНИМКИ

viber icon

По случай днешния празник 1 юни - Международния ден на детето, вестник "Марица" ще ви покаже какви са били едни от най-красивите момичета в Пловдив като малки.

 

Краси Гешева влюбена в куклите Барби

 

Красавицата, която в момента е психолог, най-много обичала да си играе с кукли Барби. Имала десетки, оборудвани с къщи, коли и дрехи. Малката тогава Краси прекарвала часове в игра с тях. Измисляла интересни сценарии и сюжети. Всяка Барби си имала собствено име и професия. Понякога Краси канела и свои приятелки да се присъединят.

“Игрите при децата са фундаментални. Чрез тях родителите могат да разпознаят още от много рано какви са влеченията на детето. Много често се случва игрите да предопределят бъдещата професия или понякога само хоби на вече порасналия човек", коментира порасналата Краси от позицията си на психолог.

Мис Пловдив Габриела Топалова приютявала котки

Мис Пловдив 2017 Габриела Топалова като малка винаги била заедно със своя талисман мече. В плюшената играчка хубавицата събирала бонбони. Имала си и друга страст - котките, които редовно приютявала. Още от дете Топалова имала и дарбата да пее като славей.  

 

 

Лили Ангелова свирила на пиано

Участничката в Биг Брадър Лили Ангелова в детството си свирила на пиано. Тя била в музикална паралелка и изнасяла концерти в читалище "Христо Г. Данов" в града под тепетата. Заниманията й с музикалния инструмент продължили 10 години. 

 

 

Мис Родопи жужала като пчеличка сред цветята

Мис Родопи Виктория Лазарова е била като пчеличката Мая като малчуган. Малката Вики обичала да се разхожда сред природата и да бере цветя. Като хлапе тя харесвала много да си играе с най-различни животинки сред природата. Харесвала много и пикниците на чист въздух в планината. Виктория твърди, че никога няма да забрави детските си години. А пристрастията си към природата и цветята оттогава тя е запазила и до днес. 

 

Мис Асеновград била Тихата беля

Мис Асеновград 2019 Мария Попова имала дарба да рисува като малка. Шарела навсякъде - по стената, по масата, по земята. Наричали красавицата Тихата беля. Млъкне ли, значи прави някоя пакост. Любимото й нещо било да рисува котки. 

Миглена Трайкова обожавала шопинга

Друга пловдивска хубавица Миглена Трайкова от малка обичала шопинга, както и до сега. Като дете с майка й все са били по магазините. Купувала си екипи за спортуване. Друга нейна страст била модата и златото, тъй като майка й имала магазини за злато.

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?