Следвайте ни

Детски празник с Иван и Андрей в Plovdiv Plaza Mall

Теглене на „ДНК пакети“

viber icon

Детски празник в най-интересния мол в града Plovdiv Plaza мол с участието на Поли Генова и Криско ще зарадва малки и големи на 1 февруари, от 10.30 ч. Местните детски вокални групи „Омайниче-Ранопойничета“ и „Омайниче“, с ръководител Таня Орманова, ще се погрижат за доброто настроение по време на цялостната програма.

Поводът за забавленията е тегленето на 20-те „Бебешки ДНК пакета“ от кампанията „Направи го сега“, организирана от Иван и Андрей

В съботния ден творците от школата по изкуства „Малки таланти“ са подготвили много изненади за малчуганите. Заедно ще творят с цветна хартия, ще майсторят фигурки от пластилин и ще рисуват. Бъдещите и настоящи родители също ще може да се включат, като нарисуват своя картина върху бебешко боди или блуза за бременни със съдействието на художници от ателието.  

Аниматорите Иван и Светла са измислили много увеселителни игри и състезания, които ще доставят незабравимо приятни емоции на всички деца. 

Гостите на събитието ще може да се снимат и с Щъркела на ДНК, който също ще „долети“ специално за празника.

За дамите, очакващи новия живот, Юлияна Дончева е подготвила томбола с подаръци. Всяка бременна жена може да се запише за участие, като посети Plovdiv Plaza Mall до 31 януари и постави талон, с имена и телефонен номер, в обозначената за целта кутия, намираща се на входа на търговския център.

Ще бъдат изтеглени и дългоочакваните 20 „Бебешки ДНК пакета“, всеки от които съдържа всичко най-необходимо за първата година от живота на едно дете – храни, пелени, козметика, аксесоари, дрешки, количка, играчки, педиатричен пакет. Фирмите от детската индустрия, които подаряват продуктите и услугите за пакетите, също ще присъстват и всеки ще може да се запознае с тях. 

За финал, допълнително ще бъдат изтеглени три от семействата, регистрирали се в кампанията през 2019 г., които ще спечелят 5-дневни почивки, специално предоставени от Festa Hotels. 

Събитието е част от кампанията на ДНК – „Направи го сега“, която цели да насърчава раждаемостта у нас. Може да научите повече за допълнителните инициативи на кампанията и правилата за участие на: www.napravigo.bg

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай