Детето порасна! Алекс Сърчаджиева и София като 2 капки вода СНИМКИ

Дъщерята на Иван Ласкин и Александра Сърчаджиева - София, напоследък все по-често попада под светлината на прожекторите. Малкото момиченце изведнъж се превърна в госпожица, която дори вече снима филми.

Но след всеки положен труд, трябва да има и време за забавления и Алекс определено успява да подари такова на дъщеря си. Актрисата сподели снимки в личния си профил във "Фейсбук", на които двете щуро се забавляват. Освен широките усмивки и щурите физиономии, силно впечатление прави, че София е почти неразличима от майка си и двете са "като 2 капки вода".

Последователите им също се изумиха от този факт и заваляха коментари, че двете са като близначки и приликата е поразителна, както и множество пожелания все така да се забавляват и да се обичат.

Ние също пожелаваме прекрасно лято на талантливата актриса и порасналото ѝ момиченце и я очакваме с нетърпение на 10 юли в Пловдив с емоционалния ѝ моноспектакъл "На живо".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Koi

Koi

09.07.2021 | 23:47

Не знам ама как че го отперем на майка и

Отговори
1 1
Jon

Jon

08.07.2021 | 22:36

taia aleks i tia se pyka za pari

Отговори
1 3
Габи

Габи

08.07.2021 | 11:31

До сега непрекъснато пишехте, че прилича на баща си. Какво значение има. Да е жива и здрава София дори да прилича само на себе си

Отговори
15 0
Йоско

Йоско

08.07.2021 | 10:41

Порасна, и как прилича на дядо си, не е истина... Еврейски ген, як ген. Нека, да е силна и борбена като него.

Отговори
14 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?