ДесиСлава се върна към чалгата с 20-сантиметров ток

Триумфално завръщане към чалгата направи ДесиСлава в клуб „Версай" миналата нощ. Миньончето се появи на 20-сантиметров ток, с който още от влизането се качи на сцената. Певицата закъсня за участието си с повече от час и за да не губи време, пропусна да мине през гримьорната. Две ячки момчета пазеха изпълнителката като очите си, тъй като набезите на мъжката част от феновете на моменти бяха доста агресивни. Деси бе само на ръка разстояние от клиентите и телохранителите й се грижеха да не бъде докосвана. Ултрависоките обувки не позволяваха на чалга момата да се движи прекалено много, но пък бяха подбрани в тон с жълтия потник с огромно деколте.

Само на метър от Деси в женска компания бе дошла бегачката ни Тезджан Наимова. Теди явно е фен на изпълнителката, тъй като не пропуска нейна изява във Версай. Хванатата с допинг наша спортистка не беше на върха на щастието, тъй като изглеждаше доста угрижена. Тежки мисли я навестяваха и тя вместо да се впусне в купон като приятелките си, през повечето време седеше на стола и безучастно гледаше танците им.

В другия край на заведението преливащ от щастие пък беше ресторантьорът Пламен Данаилов. Той с приятели от „Раунд тейбъл". Усмивката, която не слизаше от лицето му, обаче беше предизвикана от последната му изгора - Радост. Русото миньонче вероятно беше най-гушканата и обсипвана с целувки дама във Версай. Данаилов не се отдели от половинката си и даваше вид, че нещата са по-сериозни, отколкото с която и да е било друга жена в живота му преди това.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?