3906

Десислава Радева е неузнаваема! Съпругата на президента се е стопила СНИМКИ

Според слуховете Деси изцяло е променила и режима си на хранене, като е изключила тотално месото и млечните изделия. Това била и причината толкова драстично да отслабне

 

Никой не можа да познае съпругата на президента Деси Радева по време на „Международен панаир Пловдив“. В града под тепетата за поредна година бе открито най-голямото военно изложение у нас – „Хемус“, а специални гости бяха именно Десислава Радева и държавният глава Румен Радев.

Президентшата обаче толкова драстично е отслабнала, че остана незабелязана сред тълпата. Облечена в зелен елегантен тоалет с бяла блуза, Деси буквално се губеше в костюма. Лицето й се е стопило от слабост, а краката й са заприличали на клечки.

 

 

Първата дама буквално прикова погледите на гостите на голямото събитие и веднага се зашушука, че Деси може би има проблеми със здравето.

 

 

Какво се случва с Деси Радева? Жената на президента е кожа и кости (СНИМКИ)

 

Припомняме, че преди 3 години тя претърпя опасна животоспасяваща операция заради мозъчни аневризми. Преди това пък прекара тежък Ковид и в крайна сметка реши да се обърне към духовното. Деси измина пеш поклонническия маршрут "Камино“ в Испания, който хиляди хора от цял свят извървяват с цел пречистване и умиротворение. Съпругата на Румен Радев отсъстваше от страната около месец, за да измине 800 километра, а след мистериозното си завръщане не сподели нито дума за изживяването.

 

 

Според слуховете Деси изцяло е променила и режима си на хранене, като е изключила тотално месото и млечните изделия, пише Intrigi.bg. Това била и причината толкова драстично да отслабне.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?