46

Деси Стоянова й показа как: Хубавица от bTV ще изкарва много пари като...

Спортната журналистка Елена Яръмова, която преди време напусна екипа на bTV, сега ще учи прохождащи журналисти как да се държат пред камера и да дават интервюта. Мнозина може би си спомнят, че същия бизнес развива и Деси Стоянова, но разликата между двете е, че Яръмова записва видеоуроци, а не води семинарите на живо.

Освен това докато семинарите на Стоянова са адресирани към бизнеса, то тези на Яръмова са насочени към младите хора, пише fakti.bg.

Финансирането на видеоуроците е по програма „Еразъм+“, а заглавието на проекта е „Изрази себе си с думи, не с удар“. Предстои да запише и видеоуроци за езика на тялото.

Съпругата на бившия спортен коментатор Алекси Сокачев, който към днешна дата работи за УЕФА, е записала двучасово интервю с Ивет Лалова, която е живият пример за това как когато можеш да говориш добре и имаш увереност и позитивно излъчване, на хората не само им е приятно да те слушат, а и ти имат доверие. Яръмова се завръща и към работата си на екран, но не в национална медия, а в малка кабелна телевизия, в която ще прави предаване за талантливите деца на България.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
tyuytu

tyuytu

25.09.2023 | 14:30

Това е по-добро от всяка виагра.*** Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами: ----- https://marketl.ink/biocom

Отговори
0 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?