3906

Деси Стоянова избяга от bTV! Шокира със странна СНИМКА

Деси Стоянова избяга от bTV! Шокира със странна снимка

 

Предаването "Преди обед" започна с 50 процента от титулярната двойка водещи. До Петър Дочев не бе Деси Стоянова, а редакторът Вяра Лазарова.

"В Деня на Земята нашата титулярна ос я няма, но си имаме резерва. Така е в "Преди обед". Вяра Лазарова, за мен е чест", каза водещият.

"Много ми е драго да бъдем заедно. Гравитацията си казва думата. Вместо да съм в апаратната горе като редови редактор, падам тук в студиото. Надявам се никой да не бъде травмиран, освен Петър, но това ще го разберем към 12 без 10, когато ефирът ни свърши", каза тя.

Деси Стоянова изчезна от БТВ! Пусна странна снимка | StandartNews.com

 


Двамата така и не разкриха каква е причината за отсъствието на Деси. В края на миналата седмица водещата отказваше да се прегръща с гостите, тъй като не се чувствала много добре. Така най-вероятно тя е с вирус и това е повлияло да отсъства от ефира днес.

В същото време, Десислава Стоянова публикува снимка в Инстаграм, с която изненада феновете си. На чернобелия кадър Деси буквално е влязла в кожата на легендата на класическия Холивуд Ава Гарднър. Какъв точно е поводът за сесията засега не е ясно, но приликата между двете е удивителна, пише standartnews.com.

Часове след като публикува снимката, Деси Стоянова мистериозно изчезна от ефира на телевизията.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Че тази

Че тази

23.04.2024 | 06:54

Повечето хора нея понасят . Не че телевизията в която се подвизава става за нещо.

Отговори
1 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?