44

Деси Слава избухна с ангелска балада

Хитовата певица Деси Слава подпали мрежата с нов хит. Става въпрос за разтърсваща балада, която носи заглавието “Такъв е животът". Парчето вече има и видеоклип, който набира бясна скорост и гони рекорди по гледаемост. 

Деси Слава е автор на музиката, съвместно с Деян Асенов. Той е автор на аранжимента. Текстът на великата балада също е продукт от сърцето на певицата, този път в колаборация с Анастасия Мавродиева. Режисьор и оператор на видеоклипа е Виктор Милушев.

Минути след официалната премиера на песента и на видеото, феновете просто потънаха в екстаз и загубиха ума си от удоволствие. 

“Тази жена е докосната от Бога! Няма такъв глас, докосващ всяка частица на душата. Бъди благословена, Десислава!”, гласи едно от френските мнения. 

“Деси е глас, който въздейства, провокира и остава във времето…нежност и чувство има във всяка изпята дума”, смята друг. 

“Когато Деси Слава запее и Вселената слуша! Да, това си ти Деси – природно явление", не спират да я хвалят феновете.

Разтърсващото ново парче със сигурност ще гони всевъзможни рекорди, включително този за спечелване на сърцата на заклетите фенове на ангелогласната певица.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?