3906

Деси Слава е на седмото небе: Ще си има малка Деси СНИМКИ

Попофолк примата Деси Слава е на седмото небе от щастие. Ще си има внучка

 

Както стана ясно преди дни, певицата ще става баба за първи път. Големият син на 44-годишната изпълнителка, Майки, очаква дете от приятелката си Анжела, а вече е ясно и от какъв пол ще бъде.

 
 

Младото семейство спретна парти, на което обявиха какъв пол ще е първият им наследник. След като Майки пука балон, от него изхвърчат розови конфети, което означава, че двамата ще си имат момиченце.

Първоначално бъдещата майка се вкамени и по всичко изглеждаше, че е разочарована, но след няколко секунди вече скачаше от радост. А феновете на Деси Слава вече шушукат, че внучката ще носи нейното красиво име.

 

 

Певицата успя да скрие щастливата новина от медиите и да остави младите сами да преценят кода да обявят, че ще стават родители. Деси била много щастлива от факта, че ще става баба, но не била сигурна дали ще разреши на внучето да й казва "баба" или ще използва модерното "маминка", пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
yuiyui

yuiyui

10.11.2023 | 22:48

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува./ Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами----- https://min.lc/diabexin

Отговори
1 1
Анти чалгар

Анти чалгар

10.11.2023 | 21:15

Тая не не интересува до кое не е в стигнала . Когато почине да се пържи в ада тогава пишете.

Отговори
1 0
сър Стенли Ройз - бащата на грубия с е к с от Кючук Париж

сър Стенли Ройз - бащата на грубия с е к с от Кючук Париж

10.11.2023 | 18:10

Деса, както ме гледа с тоя поглед на „мръсница“ от снимката, бих я изчукал, както чука Рачо Ковача от Габрово! С чувство и страст!

Отговори
1 2
Ако ще

Ако ще

10.11.2023 | 17:53

И на осмото небе да се качи не ни интересува . Може и н 115 ЕТАЖ ДА СЕ КАЧИ И ДА СЕ МЕТНЕ ОТ КЕФ. ПАК НЯМА ДА Е ИНТЕРЕСНО.

Отговори
1 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?