Деси Цонева се омъжи! СНИМКИ

Дъщерята на покойния журналист Митко Цонев намекна и, че ще вземе фамилията на съпруга си

Деси Цонева се омъжи днес. Това разкри самата тя, публикувайки на страницата си във Фейсбук как вдига наздравица с булчинска рокля. Тя и Явор Стефанов си казаха да и подписаха. Двамата планират и пищно тържество, което ще е след раждането на Деси. 

На снимките от сватбата си Деси е наистина ослепителна. 
 Дъщерята на покойния журналист Митко Цонев намекна и, че ще вземе фамилията на съпруга си, обявявайки преди сватбата, че това е последният й ден като Цонева. Сватбата е била в тесен кръг - младоженците, кумовете шеф Иван Манчев и нейната най-добра приятелка Марго, както и малкият Янчо. 

Деси и Явор очакват момиченце през есента. Това ще е второ дете за Деси, която има 9-годишен син – Янчо Таков-трети. За Явор пък това ще е трета щерка. Той има две дъщери от първия си брак – на 17 и 20 години. Деси и Явор били много щастливи, че отново ще стават родители.

Двамата са заедно от две години. Те се запознават по време на почивка в Гърция и оттогава са неразделни. 

 

Източник: фейсбук

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
999

999

07.07.2019 | 11:35

за кой ли път деси щастлива?! то не миряса това чекне.....какво да се прави това е ако си глупак то е за цял живот.....а честито ви глупаци ама после ще четем как не е разбрал или разбрала за какво се жени...............................

Отговори
1 0
Дони

Дони

07.07.2019 | 08:10

Честито на новото семейство! Повече сватби, повече деца, това е бъдещето на България!

Отговори
2 0
Хахо

Хахо

07.07.2019 | 05:28

Голема разноска!

Отговори
1 1

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?