46

Деси Цонева на нож с бившия, погодил й много кофти номера

Дори опит на детето им да проведе разговор с баща си ударил на камък

Деси Цонева, дъщерята на покойния журналист от БНТ Митко Цонев, твърдо е решила да продължи по стъпките на баща си. В момента тя е сред колоритните участници във ВИП отбора на Хелс Китчън. „Докато съм във формата, не мога да участвам на други места. Още преди да вляза в него обаче, бях започнала разговори за една друга по-малка частна телевизия за собствено предаване. Нещата бяха напреднали, но временно ги стопирахме. Повече нищо не мога да кажа, освен че авторското ми предаване ще е кулинарно“, разказва Деси, която в „Кухнята на ада“ се чувства в свои води, пред Галерия.

„Предаването е доста забавно. Въпреки че на екран изглежда, че всичко е шега, всъщност си е сериозно готвене. Това че сме ВИП не пречи на шеф Ангелов да ни вика. Той с всички се държи така, но тези моменти след монтажа не ги показват по телевизията. Това, което правим, докато снимаме, е много по-сложно и тежко. Ние гоним време, а конкуренцията е много голяма, тъй като все пак сме отбор, в който повечето не са професионалисти. Къци Вапцаров и Роксана например изобщо не могат да готвят. Нека да не ми се сърдят. Като цяло в отбора сме интелигентни хора и се разбираме добре помежду си, пък и няма какво да делим, тъй като не се борим за награди, това е само изява. Докато професионалните готвачи на сините и червените всеки ден се занимават с това“, открехва за малко вратата на предаването ВИП участничката.

За Деси готвенето е страст. Първата рецепта, която направила, била супа от тиквички, която баба й Цветана й продиктувала по телефона.

Днес тя е щастлива с втория си съпруг Явор Стефанов, който е бизнесмен. Синът й от първия брак с Янчо Таков-младши, е 7-и клас и учи в Италианския лицей в „Горна баня“. С баща му Деси е в лоши отношения. Гледа детето сама и той няма никакъв ангажимент към него. Не поддържали никаква комуникация. Нито издръжки плащал, нито се грижил за него, а отгоре на това не ги пускал да пътуват в чужбина. Детето също страдало от тази ситуация, но дори опитите му да проведе разговор с баща си, не дали успешен резултат, пише Хотарена.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Поредната

Поредната

30.03.2023 | 08:53

комплексирана простакеса.

Отговори
4 0
Мустакатото Ленче

Мустакатото Ленче

29.03.2023 | 21:33

На шугър дедито й май ще му спрат издателския бизнес с учебници, както вървят нещата с общи учебници за всички ученици и май ще има раздели!

Отговори
3 1
Бащата

Бащата

29.03.2023 | 21:26

Това куку какъв ВИП е и каква готвачка е? Само името Цонева е ВИП. Бутат я по телевизията само заради името. Иначе е една обикновена патка без мозък.

Отговори
7 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?