Следвайте ни

Деси Бакърджиева показа бебето от изгубения си любим СНИМКИ

viber icon

В живота, освен тъжни моменти, има и много радости. Това важи с пълна сила за актрисата Деси Бакърджиева, която пусна първа снимка на новородената си дъщеричка. На нея ca малката Вивиан и порасналата Анна Мария, първото дете на звездата oт тв поредиците „Откраднат живот“ и „Стъклен дом“. Анна Мария е прегърнала по-малката си сестра  и прави селфи за спомен. Лицето на новороденото е прикрито с дигитален стикер, на който пише „Време за парти“.

Умилителната снимка предизвика хиляди пожелания за здраве и благополучие, както и за кураж и сила за актрисата. Звездата, която е позната и от представлението „Вражалец“ с Любо Нейков, разтърси публиката след най-радостната вест за раждането с тежко и тъжно признание - бащата на детето вече не е на този свят.

„Казваше се Филип. За съжаление, COVID ми го отне“, казва актрисата и добавя, че Филип бил ученическата й любов. През годините тy се събирали, ту се разделяли, защото той живеел в Германия, а любов от разстояние е трудна за поддържане. Наскоро, при поредната им среща, Филип предложил на Бакърджиева да се омъжи за него, дал й годежен пръстен. „Още го нося“, казва тя.

„Годеникът ми беше строителен инженер, изключителен професионалист. Това му даваше възможност да печели добре и да ми помага. Когато съм се питала: „Защо се случва на мен?“, съм си отговаряла, че Господ взима добрите хора първо. Може би защото са успели да научат много повече от нас за живота и да направят това, заради което са били изпратени тук, на Земята, по-бързо от всички останали. От малък Филип се беше сблъсквал с много трудности, беше изгyбил двамата си родители в катастрофа“, казва тя.

„Постоянно си повтарям, че трябва да съм силна и да продължа. Имах много приятели, но когато това се случи, се оказа, че нямам приятели. Имам добри познати”, дава си равносметка актрисата. Деси споделя, че много пъти е започвала от нулата, пише „България Днес“.

„Явно това е цената, която трябва да платя, за да стигна някъде другаде.Борих се и за здравето на родителите ми. Това ме принуди да променя ритъма си на живот и работата си. Те още не са оздравели и това може и да не се случи, но вярвам, че ще имат шанса да ми помагат още дълго време. Многo неща могат да ме сринат, но никога не съм предполагала, че мога да бъда толкова силна“, казва още Бакърджиева.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

фен

фен

23.06.2021 | 13:05

А сега да ни покаже и вyлвата си.

Отговори
1 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?