46

Десетте обещания, които си даваме за новата година

Началото на всяка нова година носи у всеки един от нас положителен заряд за нови стремежи, нови желания, нови мечти и нови цели, към които ще се стремим през следващите 365 дни. Представяме ви Топ 10 новогодишни обещания, които всички ние най-често си даваме, представени от сайта 10te.bg.

1. Ще отслабна

След огромната поредица от празнични трапези обещанието, че ще отслабнем през следващата година, е първото, което си даваме. Можем да се ангажираме с поставянето на конкретни килограми като цел или просто да си кажем, че трябва да намалим храната.

2. Ще намаля консумацията на алкохол

Отново следствие от коледната и новогодишната трапеза много от празнуващите си казват, че ще намалят консумацията на алкохол през предстоящата година. Ако сте продължили с алкохолните преживявания и по време на поредицата от именни дни в началото на януари, то тогава може би даването на такъв тип обещание би ви било от полза.

3. Ще спра да пуша

С ограничаването на алкохола идва и обещанието за спирането на цигарите от пушачите. Колкото и невъзможно да ни се струва предприемането на подобна стъпка, много от далите това обещание действително удържат на думата си.

4. Ще започна нещо ново

Дали ще си дадете обещание да започнете нов бизнес, нова работа, нови обучителни курсове или научаването на нов език - важното е, че ще дадете на живота си нова, вълнуваща промяна.

5. Ще намеря любовта

Ако все още не сте открили подходящата половинка, то през новата година можете да си дадете обещание да я намерите! Възможно е до този момент да сте отдавали голяма част от времето си на кариерата или обучението си, но от този януари можете да започнете да обръщате внимание и на любовния си живот.

6. Ще пестя повече пари

Обещанието да започнем да пестим повече средства обикновено важи до следващата ни невероятна покупка. За да прекратим непрестанно повтарящия се цикъл на обещания, можем просто да започнем годината с ясна стратегия за това колко и по какъв начин можем да спестим.

7. Ще започна да тренирам

Заедно с обещанието си за намаляването на килограмите, много от нас често си казват, че от новата година ще започнат усърдно да тренират. Ако не сте от най-отдадените на спорта личности, то тогава можете да накарате бъдещото си „Аз“ да тренира, заплащайки предварително за абонаментна фитнес карта.

8. Ще пътувам повече

Пътуването и преоткриването на нови места винаги носи със себе си много спомени и хиляди положителни емоции. Доставете си голяма доза от това чувство през следващата година, давайки си обещанието, че ще намерите време и начин за поне едно незабравимо пътешествие!

9. Ще си изплатя всички дългове

Независимо дали става въпрос за малък заем, взет от приятел, или за голям ипотечен или потребителски кредит - дълговете са си дългове и носят със себе си изключително негативен заряд. За да се отървем от този тип притеснения, често в началото на годината си казваме, че през следващите 12 месеца ще прекратим всички наши задължения.

10. Ще ставам по-рано

Ако графикът ви позволява да се излежавате до късно, почти 100% сигурни сме, че всяка сутрин правите точно това. Ставането обаче в късните часове носи и своите негативни страни като чувството на умора и усещането за бързото отминаване на светлата част на деня.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?