2374
Следвайте ни

Денят на Рождество - благоприятен за повечето ЗОДИИ, но кошмар за една

viber icon

В събота, на този светъл празник Рождество Христово, независимо къде сте и с кого сте ще изиска от вас да поддържате хармония в дома, в който ще бъдете. Нека да има повече приятна музика, любов и настроение през целия ден!

Покажете на хората около вас, какво харесвате в тях, не се скъпете да им правите комплименти, да ги поощрявате за неща, които искат да направят днес. Ако приятел забрави да ви се обади по телефона, да изпълни свое обещание или друга ситуация, която в друг ден би ви направила тъжни, сега не изпадайте в такова настроение. Простете и забравете! Вероятно има сериозна причина за това.

Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване, а дали ще останете доволни, в голяма степен ще зависи от вашето настроение. Мъжете над 35 години нека подготвят една изненада в дома си. Идеи толкова много, колкото хора има по света. А за любов, винаги, ама винаги има време, нали?

 Овен

Събота ще е благоприятен ден за Овните, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Грижете се за спокойствието си. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде наясно, че най-напред всичко трябва да се планира, да се поставят целите, за да се започнат действия. Доста работа Ви чака по този случай. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете борбени.

Телец

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Утрешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си. Бъдете внимателни с работата си, за да избегнете грешки и пропуски. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

Събота ще е благоприятен ден за Близнаците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Бъдете борбени.

Рак

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Раците. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. В интерес на работата и професионалното Ви развитие е да запазите позитивното си отношението, без да прехвърляте отговорности върху други хора. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Утре Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Лъв

Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Събота е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Трябва да имате в джоба си повече пари, защото може да Ви потрябват за нововъзникнала нужда. Тя може да е свързана с децата или партньора, вие обаче имате отговорността за нея. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

 
Дева

Събота ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Утрешният ден ще също е подходящ за изпълнение на рутинните Ви ангажименти и на ежедневната работа. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Везни

В чудесно състояние на духа са повечето от Везните през утрешния ден. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Скорпион

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек.  През събота напрежението ще е високо – не е време за пътувания,  за поддържане на отношения или работа с хора в чужбина. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Стрелец

Събота може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Работата Ви спори. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Това не трябва да Ви кара веднага да харчите пари, за себе си и за приятелите си. Бъдете деликатни, но твърди.

Козирог

Събота ще е благоприятен ден за Козирозите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. През настоящия период се очертава активност на пътуванията, както и на изграждането на контакти и работата с хора в чужбина. Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. От неочаквано място може да получите пари. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Водолей

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Утре обърнете внимание на отношенията си. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Събота ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?