Следвайте ни

Денят е благоприятен за предложение и сключване на брак

Вторник ще бъде ден, в който ще имате голяма нужда от обичта и любовта на хората около вас.

Хармонията на работното ви място може да създаде предпоставки за важни успехи и обратното. Днес може да имате късмет във важни за семейството си дела, само ако влизате в тяхното изпълнение с чистота в душа и сърце. Това ще бъде благоприятен ден за предложение за брак или за сключване на брак. Среща с мъж по въпроси, които са важни за вашата работа или бизнес, ще има благоприятно за вас развитие. Днес избягвайте прояви на ревност или капризничене (особено жените!).

През този ден очакванията ви свързани с пари или с документи могат да претърпят забавяния като развитие, отлагане и дори провал. 

Овен

Днес не превишавайте пълномощията си. Дори една добра инициатива от ваша страна може да бъде разгледана като "нежелана намеса" на един по-късен етап.

Телец

Днес  не се принизявате до ничие ниво. Дори да става въпрос за ваш близък човек вие останете на висота.

Близнаци

Днес не слугувайте на ничии интереси. Много вероятно е някой да си прави сметката без изобщо да смята да се съобразява с вас.

Рак

Днес ще преживеете красив ден, изпълнен с много романтика и споделеност. В работата ви очакват добри новини, плод на вашите усилия. 

Лъв

Днес се опитайте да не забравяте важните отговорности за деня. Най-добре си направете списък и действайте по него, но внимавайте да не го забравите!

Дева

Днес не се двоумете да помогнете на близък човек. Освен че постъпката ви ще бъде оценена високо, самите вие ще научите ценен урок.

Везни

Днес е ден, в който да се посветите на положителните неща от живота. Не допускайте до себе си завист, слухове или участие в интриги.

Скорпион

Днес ще бъде решаващ ден за вас и вашите отношения. Може да се каже, че тези часове ще са показателни за същината на връзката ви. Наблюдавайте ги внимателни. 

Стрелец

Днес не обещавайте нищо, което не можете да изпълните. В средата на деня ще ви се отвори свободно време, в което може да направите нещо за себе си.

Козирог

Това е добър ден за търговски разбирателства. Сделките, сключени днес ще осигурят една чудесна основа за бъдещето ви.

Водолей

Днес не спирайте на едно място и не поглеждайте назад в миналото. Сега е време, в което да се втурнете с всички сили напред.

Риби

Това е ден, в който може да намалите темпото. Ако имате много енергия може да си осигурите сериозно предимство в работата.

https://www.dunavmost.com

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?