Следвайте ни

Денят е благоприятен за дълги пътувания или за планирането им

Във вторник, ще следите новини относно събития, които се случват в друг град или държава, които ще имат важно значение за вас, за вашите професионални или финансови планове.

Това ще бъде благоприятен ден за далечни пътувания или за планиране на такива. Ще имате интересни разговори с хора родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни, които не живеят във вашето населено място. Изненадите днес ще дойдат чрез хора, които обичате. Вторник ще бъде благоприятен ден за работа и най-вече за създаване на нови професионални или бизнес контакти. Младите мъже ще получат интересна информация или предложение, с важно значение за бъдещето им развитие.

ЛЮБОВ: днес избягвайте противоречия с романтичния си или брачен партньор, тъй като накрая вие ще се почувствате виновни за цялата тази ситуация. Мъжете над 35 години ще преживеят напрежение свързано с проблем или събитие в живота на своята половинка.

Овен

Очаква ви главозамайващ роман. Възползвайте се от шанса, предложен ви от съдбата. Контролирайте се, в противен случай няма да можете да подобрите отношенията си с домашните.

Ако ви се предостави възможност, предприемете с любимия си човек комфортно и скъпоструващо пътуване.

Посещавайки различни развлекателни заведения, избягвайте казината или игралните домове, колкото и да ви се иска да надзърнете там.

Телец

Някои Телци имат склонност към многословие, но въпреки това те са искрени при изразяването на чувствата си. За много Телци понятието „семейни ценности“ не са празни думи.

Благоприятно е да прекарате времето си в общуване, предпочитайки игрите с много участници и екстремните видове спорт.

Имате голяма вероятност за печалба, но парите няма за дълго да се задържат при вас.

Близнаци

Личният ви живот придобива изменчиви черти. Има много странни произшествия и промени. Отличавате се с импулсивност, остър, язвителен ум и склонност да встъпвате в спорове.

Избягвайте по възможност въздушните пътешествия. Не проявявате внимание при паричните въпроси и вашето благосъстояние постепенно пада.

Рак

Ако семейните ви отношения не са достатъчно здрави, е възможно да се появят тайни любовни отношения. Некоректното изразяване на мисли и желания може да ликвидира благоприятното влияние на планетите и дори да ви донесе неприятности.

Препоръчва ви се почивка с книга в ръка. Раците може да се дразнят от всякаква активност.

Направете така, че бързо да се отървете от дълговете, ако случайно сте направили такива.

Лъв

Може да се проявите по най-добрия начин при неочаквани обстоятелства и да спасите репутацията на своя избраник. Животът ви придобива фатален характер и зависи от волята на случайността.

Избягвайте по възможност въздушните пътешествия. Финансовите ви дела доста дълго време остават неопределени.

Дева

Твърде вероятно е възникването на силно желание да се срещнете със стари приятели и познати, да възобновите прекъснати отношения. Изпитанията, изпратени днес, смятайте за чест, тъй като обикновено изпитват тези, които обичат.

Несъмнена полза носи посещението на храм или сеанс по медитиране. Бъдете сдържани в разходите – рискувате да загубите натрупаното.

Везни

Могат да ви донесат удоволствие най-прости и обикновени вещи и събития. През втората половина на деня е възможна тревожна информация, касаеща някои далечни роднини.

Постарайте се през втората половина на деня да прекарате на открито и отидете на разходна в парка.

Няма да можете да задържите пари за дълго, трудно ви е да ги запазите и натрупате.

Скорпион

Не се отказвайте от обещанията си. В края на краищата всичко може да се нареди добре за вас. По-добре е да се спрете и да помислите правилно ли постъпвате.

Не пренебрегвайте предчувствията, които може и да се сбъднат. Днес не е желателна активната дейност. Паметта на много Скорпиони пресъздава ярки картини от миналото, а въображението може да рисува доста мрачни перспективи.

С времето може да си позволите много от това, за което днес мечтаете, но засега изчакайте.

Стрелец

Не се залъгвайте с илюзията, че благоденствието в любовта продължава вечно – може да се окажете в неловка ситуация. Не решавайте личните си проблеми на сбирки и не плачете на рамото на приятели и приятелки.

Грижите през този ден могат да бъдат съчетани с неуредици между близките. Не се препоръчва да бързате с изводите.

Трябва да помислите, как материално да обезпечите себе си и семейството.

Козирог

Денят предвещава срещи и интересни познанства. Отнесете се по-спокойно към тези, чийто гледни точки по отношение на събития и вещи са ви чужди.

Може да проявите склонност към депресия и меланхолия. Мнозина търсят възможности за усамотяване.

Незначителните професионални проблеми, възникващи от началото на месеца, днес може да разрешите без особени усилия. Въздържайте се от големи разходи.

Водолей

За Водолеите не са характерни случайните интимни срещи и те няма да поощряват това у своите близки. Не е изключено неприятно известие или недалновидно действие на близък човек основателно да развалят настроението ви през първата половина на деня.

Постарайте се да прекарвате повече време в обществото на единомишленици. Добре е това да са близки хора.

Очакват ви непредвидени финансови неприятности. Вземете решителни мерки.

Риби

Възможно е да възникне напрежение в любовните отношения. Някои връзки се прекъсват не поваша инициатива, а някои прекратявате самите вие.

Възможно е мнението на Рибите да не остане незабелязано от този, който за тях е неоспорим авторитет. Можете тясно да общувате с роднини и познати, да ходите на гости, да каните приятели в дома си, да си помагате взаимно със съвети и дела.

Възможно е дори да прекарате известно време при някого от роднините. Днес сте склонни към благотворителност, което значително може да опустоши кесията ви.

dunavmost.com

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?